Poviedky prijaté do výzvy Fantastická poviedka - druhé (anonymné) kolo roku 2022 - vyhodnotenie už v pondelok

Tieto poviedky budete hodnotiť v nasledujúcich dvoch týždňoch
Filmová história scifi
Ako už býva dobrým dvojmesačným zvykom, znovu je tu naša výzva Fantastická poviedka. Toto kolo je znovu raz anonymné, takže prináša extra radosť pri hádaní, ktorý text je od ktorého autora.
O vašu priazeň sa budú uchádzať nasledujúce poviedky:
Goran - Per aspera ad astra
(hodnotenie je skryté)
Olex - Tvoja bolesť je moja
(hodnotenie je skryté)
8HitBoy - Bahniatková korunka
(hodnotenie je skryté)
Tak a teraz je to na vás! Hlasujeme do 15.5.2022 a víťazov vyhlásime hneď na druhý deň o 19:00 v živom vysielaní na našom twitchi. Víťazom sa klasicky stane poviedka s najvyšším priemerným hodnotením.
Zároveň už stále prijímame poviedky do ďalších kôl našej výzvy, kompletné pravidlá spolu s kalendárom, kedy aké kolo končí a začína, nájdete tuto. Berte do úvahy, že od jednéhoo autora prijímame do každého kola iba po jednej poviedke.
Zvažujete, či komentovať alebo si nechať svoj názor na súťažné poviedky pre seba? Neváhajte! Autori tu často prispievajú práve kvôli vašej spätnej väzbe, bolo by škoda im ju nedožičiť. A hlavne, môžete vyhrať knižku! Zo všetkých komentujúcich vyžrebujeme počas vyhodnotenia jeden komentár, ktorý oceníme. Radi tipujete? Tipnite si víťaza a ak uhádnete, taktiež získate knižku. Uhádnite celú TOP3 a získate knižky tri!
Chcete uverejniť svoju žánrovú poviedku aj mimo našej výzvy? Na scifi.sk vždy radi prijmeme a uverejníme akúkoľvek žánrovú poviedku, ktorú nám pošlete. Stačí, ak ju pri pridávaní označíte ako nesúťažnú. Uverejňujeme však iba poviedky s fantastickým prvkom, toto pravidlo sa týka aj hororov.
Ak máte radi adrenalín alebo sa snažíte nájsť dôvod niečo napísať, zapojte sa do akcie Poviedky na počkanie, ktorá sa koná raz mesačne v sobotu. Tešíme sa na vás!
V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte cez Facebook, email poviedky@scifi.sk alebo rovno komentárom pod týmto článkom.

Poviedky uverejnené 1.5 a 2.5 boli stiahnuté zo súťaže, keďže boli medzičasom uverejnené na inom portáli. Pokračujeme v tomto kole so 6 poviedkami, takže súboj bude o to viac nemilosrdný a krutý! Každý hlas zaváži!

B.T. Niromwell

B.T. Niromwell
Má rada: dobrú literatúru, dobré béčka, knihy, filmy, rýpanie do začínajúcich autorov. Nemá rada: zlú literatúru, ľudí, čo používajú slovo "moc" ako príslovku

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Veles
Ako ich je zrazu málo :D Dúfam že budú aspoň o to kvalitnejšie :) A chcel by som sa opýtať, že či si Anonymko bude nechávať všetky poviedky, alebo ich nejako naraz prehodíte (pýtam sa to ohľadom minulého anonymného kola)
01.05.2022
Grimbur
Ja som toho poslal viac a nič tu nevidím. Žeby som nesplnil nejaké podmienky? Čo sa teda bude diať ďalej, posunú sa moje veci do ďalšieho kola? Alebo podľa nových pravidiel len jedna? Čo bude zo zvyškom? Budú uverejnené ako nesúťažné, alebo každá na nový mesiac. Čo ak chcem pridať čerstvé dielo? Hmmm toľko otázok. Mohli ste ešte jedno kolo nechať tak a zmenu ohlásiť od ďalšieho mesiaca.
01.05.2022
ama_rilla
Veles a stihol si poslať aspoň dve, kým prišla zmena pravidiel? :D
01.05.2022
Veles
Predstav si Ama, toto kolo bude bez mojich poviedok!😄 Nestihol som dokončiť ani jednu, posledné dva mesiace som strávil kompletizovaním prvej verzie mojej knihy😁
01.05.2022
B.T. Niromwell
A teraz otazka - troluje Veles, netroluje Veles? :D Myslim tym, či reálne neposlal, že napísal knihu mu verím.
01.05.2022
B.T. Niromwell
Grimbur, poviedku si oznacil do kategórie Fantastická poviedka, nie Fantastická poviedka - anonymné kolo. Ak to bolo omylom, napíš mi na scifi.sk Facebook alebo sem poviedky@scifi.sk, nech to vyriesime anonymne .)
01.05.2022
B.T. Niromwell
Inak poviedky, ktoré došli do zmeny pravidiel, uverejníme všetky v jednom kole, čiže aj v tomto kole sa ešte môže stať, že uvidíme viac poviedok od jedného autora.
01.05.2022
Grimbur
B.T. Niromwell - No už teraz keby niečo pribudlo, by bolo jasné od koho. Necháme to tak, keď som bol sprostý a nevšimol som si ten výber. Na ďalšie neanonymné kolo mám nadrobené. Čo teraz s voľným časom. Asi sa už aj ja pustím do nejakej knihy.
01.05.2022
Veles
Netrollujem, ozaj som sa sústredil na knihu😄 Aj keď som včera po PnP rozmýšľal že či nestihnem napísať aspoň nejakú krátku, ale som si povedal že nebudem to siliť😀
01.05.2022
ama_rilla
A čo bude kniha? :D tak ja som zvedavá, kto sa nakoniec do tohto kola zapojil ...
01.05.2022

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB