Pozvánka na zajtrajší Slavcon 2022!

Slavcon 2022 – predstavenie programu!
cyberstorm
Filmová história scifi
Už zajtra sa začína tohtoročný Slavcon!
Zatiaľ síce stále v online podobe, no aj tak! Tohtoročný Slavcon Online prinesie, tak ako vždy, množstvo prednášok a zábavy!
V dvoch miestnostiach si budete môcť vypočuť prednášky o najnovšej fantasy knihe Obrancovia Liptova, zúčastniť sa na kvíze o Marvel Cinematic Universe či vypočuť si pár zaujímavých faktov o tajomnom sesterstve Bene Gesserit z Duny. Základmi DnD vás hneď z rána prevedie Engeor, ktorý vám neskôr poobede vo workshope vysvetlí, ako perfektne namaľovať svoje figúrky. V populárno–náučnej sekcii vás privíta Liv Hlaváčková s veľmi aktuálnou témou ako nenaletieť šarlatánom alebo si budete môcť vypočuť čosi o kontaminácii východného Slovenska toxickými zlúčeninami. Nesmieme zabudnúť ani na diskusiu so slovenskými autormi mestskej fantastiky, konkrétne s Martinom Benkovičom, Mariánom Kubicskom a Petrom Jelinkom. Na záver sa spolu s porotcami dozviete výsledky Literárnej súťaže Slavconu.
Celý program uvádzame nižšie v prílohe 😊
Online stream bude vysielaný zdarma na Discorde Slavconu (https://discord.gg/YtWQtMP4) už od 8:15 ráno a trvať bude až do neskorého večera.
Už teraz sa na vás teší váš tím Slavconu v spolupráci s tímom scifi.sk!
Slavcon 2022 program
Slavcon 2022 program Disclaimer

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB