Tretia séria Kaguya Sama: Love Is War oznámená

Jedno z najúspešnejších a najlepších anime uplynulých rokov sa vracia. Netypický ľúbostný súboj Kaguye a Miyukiho sa dočká už tretej série.
8HitBoy
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Fanúšikov výbornej slice of life romantickej komédie Kaguya-sama: Love is War potešila správa, že tretia séria tohto zábavného anime je už za dverami. Dočkať by sme sa jej mali konkrétnejšie v apríli, počas jarnej sezóny roku 2022.

Premisou tohto príbehu je nejasný vzťah prezidenta a viceprezidentky študentského snemu Kaguye a Miyukiho. Títo sa síce ľúbia, ale hocijaký prejav citu by bol pre nich vnímaný ako prejavenie slabosti. A to nemôžu dopustiť! Preto rozohrávajú komplikované psychologické hry, ktorých cieľom je primäť toho druhého k vyznaniu pocitov.

Kaguya-sama: season 3 Kaguya-sama: season 3
Kaguya-sama: season 3 Disclaimer

Kratučká správa na Twitteri od produkčnej spoločnosti Funimation nám novinku o tretej sezóne oznámila v prekvapivo strohom duchu. Čakanie sa však vyplatilo, takmer ihneď po oznámení nasledoval nový key visual, teda v anime tradičný obrázok, pripomínajúci poster, používaný počas promo kampaní pred uvedením seriálu na trh. Key visual tretej série Kaguya Sama nám okrem ústredného páru predstavuje aj tri najvýznamnejšie bočné postavy – miláčika weebov Chiku, dobrosrdečného Ishigamiho a najzaujímavejšiu postavu druhej série, svedomitú Miko Iino. Vyzerá to tak, že sa veru máme na čo tešiť!

Kaguya-sama: season 3 Kaguya-sama: season 3
Kaguya-sama: season 3 Disclaimer

Dočkali sme sa aj deväťminútového traileru! Jeho plný názov znie Kaguya-sama: Love is War – Ultra Romantic - a ukazuje nám všetky naše obľúbené postavy v plnej kráse.
Kaguya-sama: Love is War je teda, zdá sa, stále pri sile a je pripravená nanovo nás uchvacovať, rovnako ako sa jej to darilo uplynulé anime sezóny. Dôkazmi sú mnohé ocenenia, udeľované diváckym hlasovaním. Tými najvýznamnejšími z nich sú populárne Crunchyroll Awards, kde Kaguya-sama ovládla v roku 2020 hneď tri kategórie, menovite best couple, best comedy a best ending sequence.
V nasledujúcom roku sa im podarilo obhájiť jednu z týchto kategórii, menovite best comedy. Kaguya sa navyše stala víťazkou kategórie best girl. Je teda zrejmé, že toto anime sa medzi fanúšikmi teší veľkej popularite. Dôkazom je aj približne 20 miliónov predaných zväzkov manga predlohy. Verme, že tretia séria tohto obľúbeného anime naplní očakávania miliónov fanúšikov po celom svete!

かぐや様は告らせたい~天才たちの恋愛頭脳戦~ - Trailer - 第3期『かぐや様は告らせたい-ウルトラロマンティック-』 / ティザーPV 「石上優は語りたい」 Disclaimer

8HitBoy

8HitBoy
私の最大の趣味はアジアのポップカルチャーとチェスです。

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB