Ukážka: František Kotleta - Underground: Revoluce

Už máte svojho nového Kotletu? Nie? Tak vám možno práve táto ukážka pomôže rozhodnúť sa, či si ho zaobstarať alebo áno ;)
cyberstorm
Podporte scifi.sk
Underground: Revoluce
Underground: Revoluce / Zdroj Disclaimer
Svet sa ponoril do temnoty, ale Praha City je šťastné mesto plné neónov a miliónov spokojných ľudí. Aspoň to tvrdia správy City News. Lenže aj redaktori všadeprítomného televízneho kanálu vedia, že pod povrchom buble revolta. Korporácie sa rozpadajú a po mnohých rokoch sa chystajú voľby, ktoré prinášajú nielen slovné prestrelky, ale aj krv v uliciach. V tých uliciach, po ktorých vraj kráča Digitálny mesiáš, ktorý prišiel spasiť svet potom, čo čarodejnice zlyhali.
Detektív Petr Vachten má ale iné starosti. Umierajú vplyvní ľudia a do City News prichádzajú informácie od ich vraha, ktorý si hovorí Zodiak. A čo je najhoršie - digitálna mládež prepadla čaru retrorapových verzií piesní Hany Zagorovej!
Vitajte v postapunkovém svete Františka Kotlety, ktorý očaroval tisíce čitateľov a stal sa bestsellerom lockdownu v roku 2020, 2044, 2056, 2077 a v doplnenej verzii aj v roku 2103.

František Kotleta
_
František Kotleta je rodák z Bruntálu, spisovateľ, jesenícky Mauglí a mäsiar, ale hlavne jeden z najúspešnejších autorov nielen fantastiky, ale českej literatúry všeobecne. Autor trilógie Bratstvo krvi, románov Vlci, Lovci, Príliš dlhá swingers party, Veľké problémy v Malom Vietname, dualógia Perunova krv a tetralógia Spad, Polčas rozpadu, Rázová vlna a Reťazová reakcia. Z novších titulov spomeňme sériu Legie, na ktorej spolupracuje s Kristýnou Sněgoňovou, a kyberpunkové romány Underground. Na verejnosti za neho zaskakuje nejaký Leoš Kyša. Jeho tituly búrajú rebríčky bestsellerov mixom akcie, hlášok, násilie, strhujúceho deja a sexu, ale i romantiky, vrúcnych vzťahov a lásky (to určite). Tu nebudete premýšľať, tu sa budete baviť. Vďaka veľkému záujmu sú všetky jeho knihy pravidelne reprintované a veľa z nich si môžete zaobstarať aj v audiopodobe.
Painting Book Cover Illustration (by Adéla Stopka) Disclaimer

František Kotleta - Underground: Revoluce
Séria: Underground #2
Vydavateľstvo: Epocha
Rok vydania: 2021
Vydanie: prvé
Jazyk: český
Počet strán: 408
Väzba: brožovaná / mäkká
Preklad: Adéa Stopka, Lukáš Tůma
ISBN: 978-80-278-0030-8


cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB