Jujutsu Kaisen pokračuje filmom ešte tento rok

Ešte sme si ani nestihli vydýchnuť po napínavom finále nového šónen trháku a už tu máme info o jeho pokračovaní.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
呪術廻戦 - Trailer - 『劇場版 呪術廻戦 0』解禁映像 Disclaimer
Džudžucu Kajzen (angl. Jujutsu Kaisen - Sorcery Fight) mal včera veľkolepé finále, ktoré nadchlo hádam každého fanúšika tohto anime. Zo začiatku bolo toto anime kontroverzné, nakoľko vyhrávalo rôzne Best of... 2020 ocenenia napriek tomu, že ešte nemalo v podstate za čo, keďže bolo von iba pár epizód. Ale teraz, po odvysielaní 24. epizódy, môžem bez zaváhania tvrdiť, že ide o jedno z najlepších anime za posledné roky, nielen v žánri šónen.
O to viac poteší info, že Džudžucu bude pokračovať ešte tento rok a to prostredníctvom celovečerného anime filmu. Nejde ale o pokračovanie príbehu, ako to bolo pri Demon Slayer, ale o rozprávanie prequelu.
Film adaptuje mangu Džudžucu Kajzen 0 a bude niesť rovnaký názov.
Manga predloha hovorí o minulosti školy, ktorá je centrom príbehu a predstaví nám nové postavy. Podľa fanúšikov je to dôležitá súčasť príbehu a položí základy pre to, čo sa bude diať v druhej sérii anime.
Hoci nemáme konkrétne info o dátume vydania, štúdio MAPPA, ktoré nám toto anime prináša, hovorí, že film by mal vyjsť ešte niekdy túto zimu. Druhá séria bude, dúfajme, nasledovať krátko na to, nakoľko si to už len vďaka veľkej popularite zaslúži.

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa
Fanúšik fantastiky v každej jej podobe. Na scifi.sk sa venuje anime a cosplayu ale občas sa pozrie aj na komiksy, mangu, videohry a stolové hry.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB