Zábavná hororovka Mieruko-chan dostane anime adaptáciu!

Populárna hororová manga Mieruko-chan dostane anime adaptáciu, ktorá bude mať premiéru už tento rok. Odhalený už bol aj prvý trailer!
8HitBoy
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Zábavná a najmä v Japonsku veľmi populárna manga Mieruko-chan od Tomoki Izumiho dostane anime adaptáciu. Táto roztomilá hororová komédia sa teší čoraz väčšej popularite a uvedenie animovaného spracovania by malo zvýšiť povedomie o tejto sérií aj mimo Ázie.
Fanúšikom bola Mieruko-chan predstavená prostredníctvom krátkeho traileru, ale aj krásneho obrázku, ktorý na počesť tejto udalosti nakreslil samotný autor Izumi.
Mieruko-chan Mieruko-chan
Mieruko-chan Disclaimer
Táto manga nás zoznamuje s mladou hrdinkou menom Miko, ktorá jedného dňa začne vidieť rôzne groteskné preľudy, ktoré sú pre ostatných ľudí neviditeľné. Aj keď prirodzená reakcia by bola pred nimi utekať, prípadne ich konfrontovať a skúsiť s nimi bojovať, Miko na to celé ide úplne inak! Rozhoduje sa všetkých netvorov kompletne ignorovať. Podarí sa jej tváriť sa, že príšery vôkol nej neexistujú, a pokračovať v každodennom živote, aj keď bude neustále obklopená prapodivnými monštrami ako vystrihnutými z klasických gotických hororov?
Anime produkuje známe štúdio Passione pod taktovkou režiséra Yukiho Ogawu. Za scenárom stojí Kenta Ihara, ktorý je známy ako scenárista obľúbenej isekai (v preklade "iný svet", príbeh založený na prenesení hrdinu do odlišného/fantazijného/virtuálneho sveta) série Saga of Tanya the Evil. Autor Tomoki Izumi taktiež dohliada na kreatívny proces.
22. marca vychádza v Japonsku už piaty zväzok tejto mangy. Termín vysielania anime doposiaľ nie je známy.

Mieruko-chan trailer Disclaimer

8HitBoy

8HitBoy
私の最大の趣味はアジアのポップカルチャーとチェスです。

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB