Mieruko-chan (2021)

Mieruko-chan is a Japanese manga series written and illustrated by Tomoki Izumi. It began serialization online via Kadokawa's ComicWalker website in November 2018, with four tankōbon volumes released so far. The manga is licensed in North America by Yen Press. An anime television series adaptation b...

Info

Slov. názov Mieruko-chan
Orig. názov Mieruko-chan
Hodnotenie 80 % (1 hodnotení)
Anotácia Mieruko-chan is a Japanese manga series written and illustrated by Tomoki Izumi. It began serialization online via Kadokawa's ComicWalker website in November 2018, with four tankōbon volumes released so far. The manga is licensed in North America by Yen Press. An anime television series adaptation by Passione is scheduled to air in 2021.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Minirecenzie

8HitBoy @HB 16.12.2021 15:30:08
8
Očakávania boli vysoké a Mieruko-chan ich z väčšej časti napĺňa. Vizuál je výborný, design monštier aj napriek počiatočným obavám bezmála skvostný. Humor funguje bezchybne, vážnejšie polohy príbehu svedčia možno o kúsok menej, ale taktiež sú bez väčších problémov. Jedno z najlepších anime jesennej sezóny roku 2021.

Články

Zábavná hororovka Mieruko-chan dostane anime adaptáciu!

Populárna hororová manga Mieruko-chan dostane anime adaptáciu, ktorá bude mať premiéru už tento rok. Odhalený už bol aj prvý trailer!

0 komentárov

Videá

Trailer - 【閲覧注意】TVアニメ『見える子ちゃん』PV第1弾
Mieruko-chan trailer