Mass Effect Andromeda 2 - Iniciácia (ukážka)

Máte radi hernú sériu Mass Effect? Vydavateľstvo Fantom Print prináša novú, v poradí už šiestu knihu z tohto vesmíru.
cyberstorm
Podporte scifi.sk
Mass Effect Andromeda 2 - Iniciace. Prvé české vydanie (Fantom Print, 2020).
Mass Effect Andromeda 2 - Iniciace. Prvé české vydanie (Fantom Print, 2020). Disclaimer
Poručík Cora Harperová sa pripojila k Aliancii, aby mohla rozvíjať svoj pôsobivý biotický talent. Pridelili ju k jednotke asarijského komanda menom Taleininy dcéry, kde pracovala na zdokonalení svojich schopností, aby sa mohla stať skúsenou a smrtiacou lovkyňou.
Po návrate na Zem Cora zisťuje, že sa medzi ostatnými ľuďmi cíti ako cudzinka. Pripája sa preto k Andromeda Initiative ako pobočníčka Aleca Rydera. Účelom misie je vyslať sto tisíc kolonistov na jednosmernú, šesťsto rokov trvajúcu cestu do neznáma. Keď ale dôjde ku krádeži zásadnej - a nebezpečnej - technológie, je Cora vyslaná, aby ju získala späť. A to skôr, než ju niekto zneužije proti Andromeda Initiative a prekazí tak misiu skôr, než vôbec začne.
Nová kniha z herného sveta Mass Effect rozvíja príbeh hernej línie Andromeda.
N. K. Jemisin
N. K. Jemisin / Zdroj Disclaimer
Mac Walters
Mac Walters / Zdroj Disclaimer
Afroamerická spisovateľka Nora K. Jemisin (wiki) sa narodila v roku 1972 v Iowa City v štáte Iowa. V detstve trávila leta v New Yorku a zvyšok roka v alabamskom Mobile. Vyštudovala psychológiu a výchovné poradenstvo a od tej doby sa venuje svojmu odboru. Po desiatich rokoch života v Massachusetts sa presťahovala do milovaného New Yorku a vedľa písania fantastiky sa venuje tiež blogovaniu. Písať sa pokúšala už od svojich desiatich rokov, v roku 2002 absolvovala kurz tvorivého písania Viable Paradise a čoskoro potom prvýkrát vstúpila do fantastického žánru. Od roku 2004 publikovala asi pätnásť kratších prác, z ktorých doteraz najznámejší je krátka poviedka "Non-Zero Probabilities" (Nenulové Pravdepodobnosti, 2009, česky XB-1 7/2011) z online časopisu Clarkesworld, ktorá jej prekvapivo vyniesla nominácie na prestížne žánrová ocenenie Hugo a Nebula. Mac Walters je spisovateľ a režisér, známy z hier Mass Effect (2007), Mass Effect 2 (2010), a Mass Effect 3 (2012).




Kniha vychádza vo vydavateľstve Fantom Print.
Vydavateľstvo Fantom Print.
Vydavateľstvo Fantom Print. Disclaimer

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.