Benedict Jacka - Prokletý (ukážka)

Vydavateľstvo Fantom Print nám v rýchlom slede ponúka už druhú časť dobrodružstva mladého mága a veštca Alexa Verusa. Nech sa páči, malá ochutnávka!
cyberstorm
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Prokletý. Prvé české vydanie (Fantom Print, 2020).
Prokletý. Prvé české vydanie (Fantom Print, 2020). / Zdroj Disclaimer
Nebezpečenstvo môže mať mnoho podôb ... ale častokrát možno za ním hľadať ženu.
Alex Verus prežil nedávne dobrodružstvo s mocnou relikvií a teraz sa snaží sústrediť na výcvik svojej kamarátky a učeníčky Luny, ktorý nejde tak, ako by si predstavoval. Situácia sa ešte skomplikuje, keď mu do cesty vstúpi zlovoľná opičia packa a na prahu sa Alexovi objaví krásna žena, ktorá potrebuje jeho pomoc.
Po krátkodobom oddychu sa tak Alex zase raz ocitá v nebezpečenstve. Niekto sa ho počas dvoch dní pokúsi niekoľkokrát zabiť a Alex netuší, kto za tým stojí. Počas svojho života totiž naštval viac mágov, na strane Temných i Bielych, ktorí majú dôvod mu ísť po krku.
Pridajte k tomu fakt, že niekto podľa všetkého vysáva mágiu z čarovných stvorení, a Alex sa rozhodne nudiť nebude. Ani jeho veštecká mágia totiž nedokáže zachrániť všetkých, aspoň nie bez toho aby sa Alex sám vydal priamo do prvej línie boja.
Benedict Jacka nadväzuje na prvý diel svojej série Alex Verus a prináša ďalšie napínavé dobrodružstvo z Londýna predchnutého mágiou aj stvoreniami, ktorá vám môžu rovnako tak ľahko pomôcť, ako vás zabiť.
Benedict Jacka
Benedict Jacka / Zdroj Disclaimer
Benedict Jacka je britský fantasy spisovateľ. Narodil sa v Anglicku a navštevoval školu City of London. Neskôr vyštudoval Cambridge University, kde ukončil bakalárske štúdium filozofie a stretol sa so svojím editorom Sophie Hicks z Ed Victor Ltd. Úspech dosiahol najmä vďaka svojej urban fantasy sérii Alex Verus o mágovi s nevšedným darom vidieť možné budúcnosti, ktorej prvý diel Fated vyšiel v 2012.




Kniha vychádza vo vydavateľstve Fantom Print.
Vydavateľstvo Fantom Print.
Vydavateľstvo Fantom Print. Disclaimer

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB