Nove tváre šiestej série Fear the Walking Dead

Šiesta séria Fear the Walking Dead na stanici AMC uvedie nielen nové postavy, ale presunie niektoré ďalšie z pozadia do popredia. O koho sa bude jedná?
Filmová história scifi
Spoločnosť AMC oznámila, že herečka Zoe Colletti (Scary Stories, A Boy Called Christmas) si zahrá v nadchádzajúcej, šiestej sezóne seriálu Fear the Walking Dead, ktorú v decembri začali nakrúcať v texaskom Austine. Colletti bude vystupovať v kľúčovej novej úlohe, ktorá sa bude v priebehu sezóny rozvíjať.
Fear the Walking Dead - Produkcia - Zoe Colletti
Fear the Walking Dead - Produkcia - Zoe Colletti / Zdroj Disclaimer
Okrem toho v nových dieloch častejšie uvidíme aj Mo Collinsovú a Colbyho Hollmana. Prvýkrát sme sa s Collinsovou, ktorá hrá Sarah, zoznámili v štvrtej sezóne po tom, ako na zastávke kamiónu stretla Morgana (Lennie James). Potom sa spolu so svojím bratom pripojí k skupine a ich misii pomôcť tým, ktorí to potrebujú.
Fear the Walking Dead - Scéna - Sarah (Mo Collins)
Fear the Walking Dead - Scéna - Sarah (Mo Collins) / Zdroj Disclaimer
Hollman, ktorý hrá Wesa, sa spočiatku zdráhal prijať pomoc od skupiny, nakoniec však pristúpi na ich filozofiu a pripojí sa k nim, len aby ich v záverečnej časti rozdelila Virgínia (Colby Minifie).
Fear the Walking Dead - Scéna - Wes (Colby Hollman)
Fear the Walking Dead - Scéna - Wes (Colby Hollman) / Zdroj Disclaimer
Šiesta séria Fear the Walking Dead skúma, čo sa stalo s nepravdepodobnou rodinou pozostalých, ktorú na konci piatej série rozdelila hrozivá nová protivníčka. Výkonným producentom šiestej série je Scott M. Gimple a podieľajú sa na nej aj Andrew Chambliss a Ian Goldberg, Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd a Greg Nicotero. Medzi hlavným obsadením ostávajú Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace, Jenna Elfman, Alexa Nisenson, Austin Amelio, Ruben Blades a Karen David.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

cyberstorm
Nvm ci budem pozerat. Staci mi nekonecny povodny Walking Dead ...proste zombieci nikdy neboli az tak moja salka kavy...
01.02.2020

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB