Posledná séria Hry o tróny obráti všetko hore nohami

Producent prezradil čo môžeme od finále očakávať
Podporte scifi.sk
Game of Thrones - Finálová séria - Plagát
Game of Thrones - Finálová séria - Plagát / Zdroj Disclaimer
Nezadržateľne sa približujeme k ôsmej a zároveň poslednej sérii Hry o tróny (niekedy skoro až cítime prichádzať zimu), aj keď HBO ešte ani neoznámilo dátum premiéry. Zatiaľ tu však máme niekoľko zaujímavých informácii od producenta seriálu, v ktorých prezrádza, čo môžeme očakávať od blížiacej sa "dlhej noci".
Po niekoľkých kratučkých nahliadnutiach, Entertainment Weekly zverejnilo nový záber z natáčania Hry o tróny. Uprostred Westerosu vídíme Jona Snowa a Dany, podľa čoho si každý fanúšik ľahko spomenie na ich zvláštny príbuzenský vzťah z predošlej série.
HBO sa očividne veľmi snaží udržať všetky detaily jednej z najočakávanejších posledných sérii v čo najväčšej tajnosti. Výkonný koproducent Bryan Cogman ale zdieľal stručné zhrnutie toho, čo môžeme očakávať od našich obľúbených hrdinov a nezombie antihrdinov. Cogman uviedol:
„Je to o tom, ako sa všetky tie rozličné postavy zídu aby čelili spoločnému nepriateľovi, vyrovnávajúc sa zo svojou minulosťou a snažiac sa určiť akým človekom chcú byť keď budú hľadieť istej smrti do očí. Je to naozaj neuveriteľne emočné, strašidelné, horkosladké finále a myslím, že si veľmi ctí to, čo priniesol sám George R. R. Martin, čiže postavenie tohto druhu príbehu na hlavu.“
Herci Emilia Clarke a Kit Harington tiež spomenuli, že natáčanie poslednej série zabralo omnoho viac času ako počas tých predošlých. Šesťdielna séria sa nakrúcala 10 mesiacov a výroba každej epizódy stála 15 miliónov dolárov. Nie je to len preto, aby bolo finále veľkolepé, ale aj preto, že pre hercov a štáb je to posledná rozlúčka zo svetom Hry o tróny.
„Každá voľba, každá konverzácia, každý postoj majú atmosféru „A je to tu.“ Všetko sa zdá byť oveľa intenzívnejšie.“ povedala Emilia Clarke.
Hra o tróny sa vráti niekedy v roku 2019.

Ivana Kráľová

Ivana Kráľová
Som fanúšička filmov, seriálov a kníh rôznych žánrov a tiež popkultúry.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB