Matt Smith v Hviezdnych vojnách?

Whoviani, pozor! Jedenásty doktor sa vracia do vesmíru.
YaYa
Podporte scifi.sk
Matt Smith pri svojich cestách v Tardise precestoval snáď celý časopriestor. No ani po odchode z legendárneho Doctora Who nezaháľal. Objavil sa napríklad aj v netflixovskej historickej dráme The Crown, kde hral manžela kráľovnej Alžbety II. Táto úloha mu vyniesla aj nomináciu na Emmy, ale keďže postavy v tomto životopisnom seriáli starnú, teraz ho tam vystrieda o niečo starší kolega.
Star Wars_ Epizóda IX - Matt Smith ako 11. doktor
Star Wars_ Epizóda IX - Matt Smith ako 11. doktor / Zdroj Disclaimer
A Matt Smith sa podľa časopisu Variety na chvíľku vráti do vesmíru. A to nikam inam ako do Vzdialenej galaxie, áno, tej Vzdialenej s veľkým V. Údajne totiž dostal „kľúčovú úlohu“ v pripravovanej epizóde IX Hviezdnych vojen od J.J. Abramsa.
Star Wars_ Epizóda IX - Plagát
Star Wars_ Epizóda IX - Plagát / Zdroj Disclaimer
O tejto úlohe ešte nič bližšie nevieme, iba, že je kľúčová, takže to asi nebude cameo v uniforme stormtroopera. Zatiaľ môžeme len tipovať, či sa Matt pridá na svetlú alebo temnú stranu. Za seba môžem povedať, že tá temná by mu pristala ;) Čo myslíte vy?

YaYa

YaYa
Má rovnako rada bosorky na metlách aj vesmírne lode. Pre scifi.sk najmä recenzuje knižky, na streamoch filozofuje o Fantastickej poviedke a organizuje Poviedky na počkanie.

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.