Mrznúť bude ešte viac! - Frostpunk je späť!

Real-time stratégia so silným príbehovým prvkom prichádza s novým obsahom. Tvorcovia nás lákajú na ešte tvrdšie výzvy, nemilosrdnejšie podmienky a drastickejšie následky našich rozhodnutí. Dokážeme využiť naše strategické schopnosti a zachrániť spoloťnosť? A kam až sme ochotní pri tom zájsť? Tieto a aj ďalšie otázky pred nás položí mód "Survivor".
Podporte scifi.sk
Frostpunk - Produkcia - Survivor
Frostpunk - Produkcia - Survivor / Zdroj Disclaimer
Ak ste dohrali hru na náročnosti "Hard", je tu nová výzva. Mód "Survivor" totiž sľubuje, že splnenie požiadaviek ľudí bude ešte ťažšie a hráč bude musieť viac plánovať. Navyše, počas tohto módu nebude možné pauzovať hru, takže prehľad štruktúry mesta, fungovania ekonomiky a určovania zákonov, toto všetko budete musieť riešiť za pochodu. Aj keď sa zdá, že sa v podstate nič nemení, chýbanie možnosti "zastaviť hru" berieme ako niečo samozrejmé. Zrazu sa budeme musieť zaobísť bez toho.
Aby to ale nebolo len tak, pribudli tri nové achievementy, množstvo bug fixov a balansovania, navyše, odteraz by sa malo zjednodušiť aj prezerenie mesta v 360-stupňovom zábere. Okrem toho, stále platí, že rozhodnutia vo Frostpunku sú konečné, vyberať treba opatrne.
Vo videu sa navyše dozvieme niečo o nových plánoch, ako obohatiť Frostpunk. Nové scenáre, či vylepšenia, zjavne je toho ešte dosť, čo môže mrazivý svet z viktoriánskej éry ponúknuť. Volá nás k sebe a ja rád jeho volanie vypočujem. Takže, teplo sa oblečte, bude mrznúť ako ešte nikdy predtým!
Frostpunk Update 1.1.0 | Survivor Mode Disclaimer
Páperíčko

Marek Páperíčko Brenišin

Marek Páperíčko Brenišin
Recenzent filmov a hier, nadšenec do scifi, fantasy, cudzie mu ale nie je ani anime. Ak nepíše recenzie, zastihnete ho pri písaní poviedok, či už pre seba, alebo v rámci súťaží. Pravidelný účastník Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

(2018)

Frostpunk

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2018)

Frostpunk