Starcraft II: Wings of Liberty oficiálne zadarmo!

Strategická hra z dielne Blizzard Entertainment, ktorá rieši konflikty medzi Terranmi, Zergmi a Protossmi má svoj prvý diel zdarma k stiahnutiu. Ak teda váhate, či a na ktorú stranu sa pridať, zrejme je ten správny čas.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Blizzard tak podľa vlastných slov reagoval na požiadavky trhu a oznámil prechod na free-to-play model s tvrdením, že hráči budú mať všetko potrebné k hre. Hráči sa tak môžu tešiť na príbehovú kampaň, prístupný bude aj multiplayer. Navyše, taktiež dostanú všetkých kooperačných veliteľov, pričom hrať s nimi môžu až do piateho levelu. Raynor, Kerriganová a Artanis budú celkom zdarma a level cap pre nich by nemal byť obmedzený.
StarCraft II: Wings of Liberty - Plagát - Box
StarCraft II: Wings of Liberty - Plagát - Box / Zdroj Disclaimer
Ak si chcete stiahnuť hru, navštívte oficiálnu stránku hry: Starcraft II: Wings of Liberty
StarCraft II: Wings of Liberty - Útok
StarCraft II: Wings of Liberty - Útok Disclaimer
Ponuka je štedrejšia o to, že tí, ktorí si kúpili prvý diel ešte pred koncom októbra 2017, si môžu zadarmo stiahnuť aj prvé rozšírenie Heart of the Swarm, ponuka však platí len do 8. decembra tohto roku.
StarCraft II: Wings of Liberty - Základňa
StarCraft II: Wings of Liberty - Základňa Disclaimer
Minimálne požiadavky pre počítač sú operačný systém Windows 7 a vyšší, procesor Intel Core 2 Duo alebo AMD Athlon 64 5600+, operačná pamäť 2GB, 30GB miesta na pevnom disku a grafická karta NVIDIA GeForce 7600 GT alebo ATI Radeon HD 2600 XT a pripojenie na internet.

Marek Páperíčko Brenišin

Marek Páperíčko Brenišin
Recenzent filmov a hier, nadšenec do scifi, fantasy, cudzie mu ale nie je ani anime. Ak nepíše recenzie, zastihnete ho pri písaní poviedok, či už pre seba, alebo v rámci súťaží. Pravidelný účastník Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB