Poviedky na počkanie XVI

16 kolo PNP túto sobotu, 8. 11. o 19,00.
cyberstorm
Podporte scifi.sk
Poviedky na počkanie - Reklamné - Ilustračný obrázok
Poviedky na počkanie - Reklamné - Ilustračný obrázok Disclaimer
Najnovšie, 16 kolo PNP začne v sobotu, 8. 11. 2014 v už tradičnom čase od 19,00 do 20,00. A keďže sa minulé témy veľmi páčili verím, že nadchádzajúce budú rovnako dobré :)
No a do minulého kola PNP sa do redakcie dostali štyri poviedky a jedna básnička. Pre rekapituláciu ich uvádzame nižšie:
Pravidlá ostávajú rovnaké, ako v minulých kolách:
- Poviedky sa píšu na kľúčové slová, témy, ktoré sa objavia presne v sobotu o 19,00. Témy sú vždy dve, nezávislé na sebe - budete si môcť teda vybrať, na ktoré napíšete svoje literárne dielko. Samozrejme, voľnosti sa medze nekladú, takže ak chcete, môžete obe kľúčové slová použiť v jednej poviedke, alebo dokonca, ak stihnete, napísať dve poviedky na každú tému zvlášť.
- Zadaním témy sa spúšťa časomiera. Tá odmeriava čas 1 hodiny, počas ktorej majú všetci, kto sa tejto literárnej hry chcú zúčastniť, možnosť napísať poviedku na túto vopred zadanú tému a uploadnúť ju na scifi.sk. Moderátori scifi.sk následne poviedky zozbierajú a budú ich publikovať na servere, čím umožnia každému, aby si mohol prečítať diela všetkých hráčov hry.
- Záver písania poviedok bude o hodinu neskôr, no dáme vám aj 15 minút na pridanie vášho dielka do systému, takže budete mať trochu času sa prihlásiť na scifi.sk, následne poviedku uploadnuť.
- Rozsah poviedky nie je obmedzený, je na vás, aby ste si premysleli, aký dlhý čas potrebujete na štrukturalizovanie príbehu, písanie, eventuálne prepisovanie a opravy.
- Pre prehľadnosť pri publikovaní zvoľte možnosť, že ide o Poviedku na počkanie, nakoľko scifi.sk publikuje aj poviedky mimo súťaž.
Hodnotenie:
- Hodnotiť poviedky majú možnosť čitatelia prostredníctvom hodnotiaceho systému u nás, ktorý sa nachádza na spodku danej poviedky – teda od počtom bodov od 1 (najhoršie) do 10 (najlepšie).
Tešíme sa aj na Vašu mikropoviedku.

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Zemoneo
prečo nebolo?
09.11.2014
Kr4b
A prečo mi tu nezobrazuje dva komentáre, v ktorých sa pýtam v podstate to isté čo Zemoneo? Čo sa stalo? Dúfam, že admin žije...
09.11.2014
cyberstorm
PNP boli, ale kedze sme mali mensi technicky problem so strankou, vsetko prebehlo pomocou FB. Temy boli vyhlasene cez FB, pripsevok pridany na nasej stranke na FB a zozbierane na mail. Poviedky budu uverejnene v priebehu dnesneho dna
10.11.2014
Zemoneo
aha, škoda, chcel som sa zúčastniť a témy boli dosť super ako tak pozerám. nuž, pridám si vás na fb aby mi nabudúce nič neuniklo
10.11.2014
Kr4b
Tvl :''( a ja mam na scifi.sk vypate upozornenia :''( :''(
10.11.2014

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB