Brian Singer a nadchádzajúci X-Men: Apacolypse

Brian Singer sa rozkecal o pripravovanom projekte s názvom X-Men: Apacolypse
cyberstorm
Podporte scifi.sk
X-Men 4 - Scéna - 1
X-Men 4 - Scéna - 1 / Zdroj Disclaimer
To, že sú komiksáče v kurze je jasné každému. A aj to, že v súčasnosti Marvel na filmovom poli valcuje akúkoľvek konkurenciu. No, a keďže Marvelovskí hrdinovia nepatria len Disneymu, ale aj iným spoločnostiam, rozhodli sa mnohí, že na vlne treba surfovať, kým sa dá. A tak ešte nemá X-Men: Days of Future Past za sebou ani len premiéru, už sa vraví o ďalšom filme. Tentokrát ide o X-Men: Apacolypse, kde hlavným zaporákom bude - šokujúco starobylý mutant Apacolypse.
X-Men 4 - Fan art - Brian Singer Is Aiming To Flesh Out Mutant Origins In X-Men: Apacolypse
X-Men 4 - Scéna - Brian Singer Is Aiming To Flesh Out Mutant Origins In X-Men: Apacolypse
Singer sa nechal počuť, že má v pláne ísť do hlbokej histórie mutantov, a pozrieť sa na zúbok ich pôvodu. Bude Apocalypse historicky prvým mutantom na Zemi? Uvidíme. Samozrejme, tento projekt je podmienený komerčným úspechom Days of Future Past.
A keď už sme pri tom, máme tu ešte pár informácií. Vyzerá to tak, že sa Fox pokúsi o crossover znovaoživených Fantastic Four a X-Menov. No, len čas nám ukáže, ako moc je táto správa pravdivá.
X-Men 4 - Ukážka - Brian Singer Is Aiming To Flesh Out Mutant Origins In X-Men: Apacolypse Disclaimer

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Culter
Áno, áno, áno. Takto si to pamätám z mládí... :)))
15.01.2014
jurinko
Apacolypse je naj, ked sa to tam objavilo tretikrat, zacal som rozmyslat, ci to nie je zamer :-D
16.01.2014
jurinko
Inak, on je cisty carodej, ja som to teda nepozeraval, ale ako je vysvetlene, ze popiera zakony zachovania hmotnosti a energie? Lebo este dajme tomu, ze geneticke mutacie a z nich vyplyvajuce veci typu zrychlena regeneracia viem akceptovat... Ale zvacsit sa na velkost domu? Nie je to trosku moc? :-)
16.01.2014
kAnYs
Jurinko, povedz mi ako Wolverine, ktoremu rozseknes hrud, a ta sa mu okamzite zahoji nepopiera zakony zachovania hmoty/energie? Ved Ueber Jean v trojke ho chcela rozlozit na molekuly a on sa furt doregenerovaval. Ako? Kde na to zobral aminokyseliny? Z coho sa regeneroval? Ved ked mu anihilovala tkanivo, neda sa ani tvrdit ze recykloval to poskodene tkanivo (aj ked je to biologicky u dnesneho cloveka nemozne, bunky sa fyzicky nedokazu tak rychlo delit). Aky zmysel ma pri X-menoch a podobnych pseudo-scifi vobec riesit realnu fyziku :)
16.01.2014
jurinko
No, to s Jean (Phoenix?) som bral tak, ze ona, kedze ho aspon trocha poznala, ho tak uplne zabit nechcela, takze ho iba tak "okuskavala", podobne, ako ked ju Xavier blokoval, ale potom to pustil a celeho ho to rozmrdalo po okoli :-) Cize som to bral tak, ze to nebola jej plna sila... (o regeneracii som inak na margo tohoto /a Kulhankovych upirov/ napisal poviedku Trvale nasledky, ale nie o tom som chcel ;-) ) Anyway, mna na Marvel univerze najviac sere to, ako je to cele nekonzistentne. Mame tu nepreniknutelny stit. Fajn, je to filozoficky koncept. Preco sa mame tvarit, ze to chceme nejako vysvetlit (a vysvetlime to nahovno, vid diskusia pod Cpt. America)? Mame tu vsetkorezuci neznicitelny kov. Fajn, je to tiez filozoficky koncept (nevysvetleny, preto je Wolverine taky v pohode prijimany, lebo je to proste tak a nerozmyslame nad tym). Co, ked sa tieto dva stretnu? Filozoficky paradox ...
16.01.2014
jurinko
[pokr.] typu "vsetkoprenikajuci sip vs. nepreniknutelny stit". Stary ako filozofia sama :-) Mame tu typka, ktory ovlada kovy, ale kedze je to na baze magnetickych poli, tak asi kur*a snad iba magnetizovatelne kovy, nie? Nieee, hlinikove veci kruti jak hady uplne bezne... Ale fajn, to by som este bral (az na tie snahy o technobabble vysvetlenia a''la Hulk je preto taky makac, lebo nejakeho vedca trafila radiacia o_O). Ale ked Magneto v jednom filme povie, ze Wolverinov kov citi na kilometre (nejaky zmysel na kov? no ved nech!), ale potom v tom istom filme skusi "zakuzlit" plastove zbrane a nejde mu to - to akoze necitil, ze nie su z kovu? A to je len detail, takychto veci je tam ... ... ... (Ano, ja viem, aj DC Comics take maju - kryptonit Supermana za a - spomali, b - spravi z neho "cloveka", c - pomaly a kruto zabija svojou radiaciou /wtf? ako potom zili na Kryptonite?/) Ale kedze ...
16.01.2014
jurinko
[pokr.] ten Marvel to tak cele valcuje, tak mam vacsiu ziadzu rypat donho, nez do DC Comics a ich Batmana ci Green Lanterna trebars :-)
16.01.2014
Culter
No, keď nejaký Hulk zmení objem, tak Apocalypse (tak sa volá, nie Apacolypse) nato tata... :)
16.01.2014
cyberstorm
Hosi, hosi, idete na to zle: Mate predsa ZPE a kde je energia, je aj hmota :P A ak by aj to nestacilo, mozete ju ziskat z temnej hmoty (je jej viac nez dost) a zapomoci ZPE samosrejme :P Alebo precerpat okamzitou rychlostou z ineho vesmiru, paralelneho. Pche, to vie predsa kazde male decko :D
16.01.2014

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB