Iron Sky dokončený, premiéra tento týždeň v Berlíne

Nezávislí scifi film o "nacistoch z temnej strany mesiaca" je oficiálne dokončený. Premiéru bude mať 11. februára na berlínskom Bienále.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Iron Sky - Poster - 1
Iron Sky - Poster - 1 Disclaimer
Na oficiálnej stránke filmu si môžete pozrieť prvých 5 minút z filmu a materiály zo zákulisia. Obsah je dostupný len registrovaným užívateľom (minimálna suma je 1 euro, môžete ale zaplatiť viac) - pekný spôsob, ako podporiť amatérsky projekt. Mimochodom, aj vy ste si mysleli, že pôjde o viac-menej seriózny film? Ako ukazuje release video, režisér Timo Vuorensola nezaprie svoju komediálnu minulosť (paródia Star Wreck: In the Pirkinning) a z nacistov si bude skôr robiť srandu, ako ich považovať za skutočnú hrozbu.
Iron Sky - Trailer - Ukážka z filmu Disclaimer

Aldeberan

Aldeberan
Filmový a seriálový recenzent. Profesionálny hejter a odkrývač toho najbizarnejšieho v pop-kultúre. Redakčný glos-majster.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

draculin
...ale aj tak sa tesim ako prasa :) A ze pojde o parodiu bolo viac-menej jasne uz od prvych trailerov, ktore sa ani nesnazili tvarit vazne. To nemusi vobec vadit, pokial to dokazu spravne spracovat, nie?
08.02.2012
Culter
Mother fucker space nazis? Niečo podobné som v upútavke ešte nepočul. Počkáme, pozrieme a uvidíme. (Pozrieme a uvidíme. To to mi je už len za slovné spojenie... :))
08.02.2012
Aldeberan
Draculin: ja som si uprimne myslel, ze to bude tak trochu retro scifi :D urcite nie vyslovena parodia s vtipnym cernochom v hlavnej roli.
08.02.2012
draculin
No, mne stacil ten sefnácek, ktory sa hrajkal s figurkami nad mapou... Ale uznavam, ze vtipneho cernocha som necakal :)
08.02.2012
cyberstorm
Aldebaran: plny suhlas, cakal som aj ja nejake retro sf, nieco ako Sky Captain and the World of Tomorrow alebo Rocketeer...ale o dost lepsie, premakanejsie...
09.02.2012

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB