Upside Down - Trailer

Existuje svet dole a svet hore. Ten druhý svet je v oboch svetoch zakázaný. Mladým to však nevysvetlíte a láska...
Stano Lacko
Podporte scifi.sk
Zemská príťažlivosť v tomto svete neexistuje. Resp. existuje ale dvoma smermi. Tých hore ťahá hore, tých dole zas dole. Oba svety sa vidia navzájom. Komunikovať však je zakázané a navštíviť druhý svet je zakázané.
Čo však chcete vysvetliť dvom zaľúbeným ľuďom s príznačnými menam Adam (Jim Sturgess Cloud Atlas, Legenda o sovích strážcoch) a Eva (Kirsten Dunst Spider Man). Lásku nezastavíš.
Upside Down - Trailer - Francúzky Trailer Disclaimer

Stano Lacko

Stano Lacko
Programátor a fanúšik najmä sci-fi literatúry. Stojí pri scifi.sk od jeho vzniku ešte ako fanúšikovský projekt o sci-fi seriáloch.

Súvisiace objekty SFDB

(2012)

Upside Down

Diskusia

Ash
Vyzerá to, akoby sa inšpirovali preklopením sveta v "Inception". Zdá sa mi trochu nelogické, že oba svety sú spojené jedným obrovským mrakodrapom (zrejme so zdieľaným najvyšším podlažím), ale skalnatý štít je od svojho náprotivku dosť ďaleko. Možno že tie dva svety sú gule dotýkajúce sa v tom jedinom mieste, ale aj tak sa mi to nezdá uveriteľné. Veľmi by som sa tešil, keby mal film nielen strhujúci vzhľad, ale aj hlbšiu logiku, nie aby bol len povrchnou alegóriou Rómea a Júlie.
03.01.2012
jurinko
Tam asi scenaristi moc nevedia, co je fyzika, ze? Manik sa bozkava s kockou, ktora lezi na strope (nefunguje na nich gravitacia opacneho sveta? To zdielane podlazie by nemalo byt aspon naoko "beztiazovym" stavom?), ale vzapati sa prehodi na strop, a dostane sa do naprotivneho sveta (zrazu nanho gravitacia toho sveta funguje?)... A ako vedia, ktory svet je "hore" a ktory "dole", ked su oproti sebe? Neboli by oba svety pre ten druhy "hore"? To zas bude zaberacka, nechat mozog vypnuty, a skusit sa bavit na (ako Ash spravne poznamenal) stotisickrat videnom odvare Romea a Julie.. Nieco mi vravi, ze tento film asi vynecham, v zaujme zachovania dusevneho zdravia ;-)
03.01.2012
cyberstorm
Mne sa to celkom paci (navyse tam hra Kirsten :)
03.01.2012
Ash
Jurinko, ja by som nechcel tento film pochovávať predčasne. Pripomenul mi podivné fungovanie sveta v "Strings", ktoré ma načisto uchvátilo (a v nejakej zásuvke môjho disku leží náčrt scenára pre krátky film, ku ktorému ma inšpirovalo). Možno má všetko dobré vysvetlenie, ktoré sa vo filme ohromujúco rozvinie. Možno ide o prienik membránou medzi dvoma vesmírmi, každý z nich s vlastnou gravitáciou. Možno existuje spôsob, ako zmeniť svoju príslušnosť k jednému s vesmírov a stať sa súčasťou toho druhého. Možno... Nechcem si nechať vyprchať túžbu dopredu, radšej budem s ostražitosťou čakať na recenzie.
03.01.2012
Culter
Kam sa podel trailer? :(
03.01.2012
Stano Lacko
Na kju gutu to robia, ved ked dam trailer na scifi, tak sirim reklamu na ten film zadarmo, na kju gutu, kua
03.01.2012
Stano Lacko
Oki hlkadal som asi 15 minut, ale nasiel, takze trailer znova dosutpny ;-)
03.01.2012
Stano Lacko
No povodna uputavka hovori o alternativnom svete, takze myslim, ze by to mohlo byt nieco take, otazkou je, skadial maju svetlo
03.01.2012
andrej android praznovsky
ak ma to naplni, odpustim scenaru aj slabe chyby.
CO sa tyka fyzikalnych zakonov, ide o fantasy a myslim ze to nemusite riesit vsak? Keby sa ocitli dve telesa velkosti zeme v takej tesnej blizkosti, vieme ako by to dopadlo. tamide o vytvoreny fantasy svet , nieco ako zrkadlo...
03.01.2012
andrej android praznovsky
mimochodom Stano, vdaka za skvele trailery! hlavne o Lock-oute som ani netusil:)
Skvela praca!!!
03.01.2012

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2012)

Upside Down