The Avengers / Pomstitelia - Nový Trailer

The Avengers spája silu tých najlepších (žial len tých, ktorí vzišli z dieľne Marvelu). Poďme sa pozrieť aké bude ich spoločné dobrodružstvo.

Stano Lacko

Stano Lacko
Programátor a fanúšik najmä sci-fi literatúry. Stojí pri scifi.sk od jeho vzniku ešte ako fanúšikovský projekt o sci-fi seriáloch.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

draculin
Vzhladom na lobotomizovaneho Thora a Green Lanterna (Captain America bol oproti nim skvost) sa trosku obavam... ale pozriem urcite. Len mam pocit, ze u Marvelovcov dostali v zasade dobry napad, nacpat vsetkych gerojov dohromady...akurat uz potom realizaciu dost odflakli.
20.12.2011
jurinko
Mne sa na tomto nepaci, ze tam je Thor. Kurnik sopa, sak to je boh blesku! Keby to bol naozajstny Thor (nieco a''la Dlouhy Temny Cas Svaciny Duse od Adamsa), tak by proste nikto nemal sancu! Ale nie, typecek bude skakat a ohanat sa kladivom, ako kazdy bezny smrtelnik (ok, tatko mu zobral schopnosti - pockat, nezobral, ved ked ma kladivo, ma aj schopnosti!).. A ta komixovost je dost retardovana (naco pouzivat luk? aj keby sme zobrali do uvahy neviemake hlavice, poriadny granatomet dokaze strielat cokolvek, a rychlejsie, presnejsie, s vacsou kadenciou, dostrelom, ..). OMG!
20.12.2011
jurinko
A ozaj, velmi pravdepodobne ten film nebude fungovat, rovnako, ako by nefungovalo futbalove muzstvo, zlozene z 11tich vynikajucich individualit. Ked je ich viac, potrebuju teamwork, a to plati aj o filme - ked mas neviemkolko akoze hlavnych postav, ten film sa rozpadne na anekdoty, kde bude v kazdej scene jasne, kto je zrovna v sedle. Ale mozem sa samozrejme mylit.. A aj tak na to pojdem :-D
20.12.2011
draculin
Nuz, podla komicsu ma byt Thor nabuchany chlapik s kladivom, jemne nablbly, egoisticky a tak. Cize nijaky problem, akurat tou osobnostou moc nesedi :) ....a momentalne sa nebojim toho, ze by sa v Avengers bili prilis silne osobnosti, pretoze podla filmov nimi ani nie su. Len ze, pokial budu scenaristi tak nezaujimavi ako doteraz, tak z toho nevydupu fungujuci napad - a bude to len promenada superhrdinov :(
21.12.2011

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB