Fanfilm Batman: Mesto jaziev online

Zatiaľ, čo má Nolan k dispozícii cez 185 miliónov amerických dolárov, Aaron Schoenke ich mal "iba" 27 tisíc. Jeho fanfilm Batman: Mesto jaziev bol natočený za 20 dní, mal premiéru pre pár dňami na DailyMotion a bude dostupný jeden mesiac. Takže nečakajte dlho!

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Šaňo aka Babcom
Uzasne! Jednoducho perfektne! Tento fanfilm ma viacero stavy a niekolko blokbasterov dokopy! Na fanfilm vynikajuca kamera... nechapem, odkial zobrali tie prelety nad mestom... A okrem toho - vyborne masky: Harley Quinn je stvarnena vynikajuco... ked prejde z placu do hysterickeho smiechu je to ako by som videl sfilmovany komiks. Detto samotny Joker, ktory je vynikajuco komiksovy. :) Blahozelam. Dajte im niekto vaecsi rozpocet, nech natocia celovecerak!
22.06.2010
Aldeberan
velmi prijmeni film. batman je sice trochu na mna prilis pateticky (v slovenskom význame) ale to je zrejme v duchu komixu a naviac dobre zapadá do atmosfery.
22.06.2010
jurinko
Ludia, citali ste komix "Ticho"? To je podla mna esencia Batmana. Ako Temneho rytiera, ako superhrdinu, ako vsetko uzasne, co tato postava obsahuje. Tento film bol dobry. Ale nieco mi tam vadilo. Mozno nie som uplne vseznaly fanusik, ale Ticho (a kresleny serial z detstva), su pre mna dokonalost! Mozno mi vadi 40 rocny Batman, mozno mi vadia jeho buzi slipy, ale to vsetko by som nejako prehltol, keby mal Batman hlbku. Takto to vyzera ako oda na dokonalost Jokera, ci uplne fantasticku Harley Quinn (ktora je skutocne uzasna!).. Mozem byt povrchny, ale Batman ma mat nieco take akesi vnutorne neprijemne, s cim bojuje, co nie je vyjadrene iba slovami, ale skor jeho prezivanim a jeho zivotom. A to Scar City nemalo, nie z mojho pohladu.. Ale pekny pokus, niekde okolo 8/10 :-)
24.06.2010

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB