Posledný vládca vetra

The Last Airbender - Posledný vládca vetra je filmové spracovanie rovnomenného seriálu. Ten však mal v prefixe Avatar: Posledný vládca vetra. Avatar je v tomto príbehu majster, ktorý ovláda všetky štyri živly (elementy, napr. v Merlinovi).

Stano Lacko

Stano Lacko
Programátor a fanúšik najmä sci-fi literatúry. Stojí pri scifi.sk od jeho vzniku ešte ako fanúšikovský projekt o sci-fi seriáloch.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

cyberstorm
Stano: nejde o pokracovanie ale o sfilmovanie kresleneho serialu. Serial je ukonceny a Shyamalan sa ho rozhodol sfilmovat. Som dost zvedavy ako to fdopadlo, lebo serial je neskutocne dobry :)
06.06.2010
Stano Lacko
Dikes, opravene. Ale ked to vies, preco o tom nie je sprava skor? ;-)
07.06.2010
Peter Molnár (Posledný vzdušný pirát Zemplína)
Ja sa radšej vyhnem filmu, kým sa mi nedostane príležitosti vidieť celý seriál od začiatku do konca.
11.06.2010
Šaňo aka Babcom
Toto bude bomba! Milujem Avatara - jeden z poslednych kreslenych serialov, ktory zaujal. Uzasne postavy, vynikajuci pribeh, ziadne klise, prepracovane kultury a bojove umenia. Juj! :) A Shyamalan je tiez fanusik, takze si myslim, ze to bude dost verne predlohe. Len dufam, ze casting bol ok, pretoze sa mi akosi nepaci Zuko, ale mozno je to len tym, ze o tych hercoch nic nevieme... Nechajme sa prekvapit!
14.06.2010
cyberstorm
Este jedna malickost: nakolko sa cely serial sklada z troch sezon (Knih; sezona 1 ako Kniha vody, sezona 2 ako Kniha zeme a 3. sezona ako Kniha ohna), tak aj cely Avaar bude mat formu triloogie. Samozrejme to ale zavisi od financneho uspechu prvej casti, takze...
16.06.2010
Stano Lacko
A nie su toe elementy 4?
16.06.2010
cyberstorm
Ano, ale kedze hlavna postava je posledny zastupcom tych co vladnu vzduchu, tak sa nespomina...iba tie, ktore sa ... SPOILER ... bude musiet naucit ... SPOILER ...
16.06.2010
Stano Lacko
Jasne, on je vietor a chce byt Avatar, hehe, som zvedavy ako to pomenuju, aby sa to nebilo s modrokozcani ;-)
17.06.2010

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB