Super 8

Čo môže vzniknúť spojením síl J.J. Abramsa a Stevena Spielberga? Super 8!
Stano Lacko

Stano Lacko

Stano Lacko
Programátor a fanúšik najmä sci-fi literatúry. Stojí pri scifi.sk od jeho vzniku ešte ako fanúšikovský projekt o sci-fi seriáloch.

Súvisiace objekty SFDB

(2011)

Super 8

Diskusia

Šaňo aka Babcom
Vyzera to velmi pekne, ale musim povedat, ze tie vybuchujuce americke efekty a lietajuce vagony mi uz zacinaju vadit... preco to nemozu urobit realistiky? Podla mna by to sice nemalo taky wow-efekt na jednej urovni, ale urcite by sa tim docielila silnejsia sugestivita situacie vo filme... ci nie?
17.05.2010
kAnYs
Suhlas. Tie vagony lietali vyslovene trapne.
18.05.2010
Riho
Zaujimave ako vie poldruhatonova dodavka rozhodit 80 tonovu lokomotivu:o)
18.05.2010
kAnYs
nejak tak :)
19.05.2010
jurinko
Onehda (dnes je 28.10.2011, 23.00h) som tu na tomto serveri strasne pod ciernu zem zhodil film Kovboji vs. Votrelci a specialne osobu pana "jasomtakyuzasnyreziserzeaz" Spielberga (vid tento link [bez medzier]: http://www.scifi.sk/spacenews/ 2531/Kovboji_a_Votrelci_-_Mini recenzia.html). V nejakej diskusii (prosim o zhovievavost, moja pamat je pomerne chaba) som sa potom bol byval vyjadril, ze pan Spielberg je jednym z najprecenovanejsich reziserov vobec, pricom som bohuzial argumentoval vyrokom akehosi kritika, ktory vravel, ze Super 8 je film, na ktory sme cakali u Spielberga, ale sme sa ho dlho nedockali (alebo nieco v tom zmysle). Bohuzial musim potvrdit, ze je to pravda. Super 8 je tak zly a zbytocny, a ubohy, a pateticky, a zle napisany, a nelogicky, a vseobecne nahovno film, ze si viem uplne predstavit, ako nan Spielbergovi fanusikovia dlhe roky slintajuc cakali. ...
28.10.2011
jurinko
Tento film je hanbou Hollywoodu a prispieva ku vznesenej kulture parodii na klasicky (zly) Hollywood. Je to tak. Na tento shit od Spielberga sa naozaj dlho cakalo (nie, ze by sa medzicasom Mr. Spielberg nesnazil). Pripomina nam stare casy shitoznych filmov, ktore tohto pana preslavili. Chce sa mi sice grcat, ale je to fakt prelomovy film. Dufam, ze jeho vyznamom (a prelomom v historii) bude zakoncenie kariery jednoho suslaveho rezisera s baseballovou ciapkou na hlave a zalubou v zlych scenaroch, zbytocnom patose a absencii logiky... Ako vraveli svojho casu bratia Cesi: "Dekujeme, odejdete!", pan Spielberg!! (dodavam ja)
28.10.2011
Rose
No, pozrela som si tento film v podstate iba z nudy, pretoze som mala chut nieco pozerat a nic lepsieho som nenasla... A samozrejme, ako to uz byva zvykom v poslednej dobe, dockala som sa tam len vybuchov, efektov, melodramatickych rodinnych situacii a scifi elementy tvorili akurat tak pozadie. Fakt zalostne. Sakra, ja nedokazem pochopit jednu vec: je take obrovske mnozstvo dobrej scifi literatury, tak preco sa tym nikto neinspiruje?! Preco sa nerobia adaptacie nejakych romanov? Za poslednu dobu len ubohe zlataniny a dookola tie iste osuchane temy. Komu sa to este chce pozerat?
02.11.2011

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2011)

Super 8