Abraham Lincoln - Lovec upírov

Zdá sa, že alternatívna história sa nezastaví ani pred takými velikánmi ako známy prezident USA, Abraham Lincoln. Kniha Setha Grahamea-Smitha ho totiž stavia do pozície lovca upírov.
Filmová história scifi
Okrem toho sa už prihlásilo duo vizuálnych kúzelníkov - Tim Burton a Timur Bekmambetov - a prejavilo záujem na tejto bizarnej kombinácii historického románu a upírej fantasy. Obaja režiséri, ktorí sa už spoločne podieľali na produkcii animovaného filmu 9 by sa mali opäť spojiť, aby preniesli knižnú predlohu do filmovej podoby. Seth Grahame-Smith, autor knihy a taktiež predchádzajúceho diela Pýcha a predsudok a zombie. adaptuje knihu do scenára.
Abraham Lincoln: Vampire Hunter - Trailer Disclaimer
Abraham Lincoln: Lovec upírov prekrúca históriu, keď rozpráva príbeh 16teho prezidenta USA a jeho tajný boj proti nemŕtvym - pochádzajúcim z jeho detstva ako možnosť pomstiť smrť svojej matky.
Uvidíme, čo sa z toho nakoniec vykľuje...

Šaňo aka Babcom

Šaňo aka Babcom

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

SARS
lol Taketo halusky sa mi pacia. Pripomina mi to niektore mangy ;). Trochu ma sklamal ten upir. Sice som za kazdu originalnu myslienku, ale imho upira sekerou nezabijes (teda tou zeleznou castou).
03.03.2010
Roland Axenberg
Ja uz nechcem upirov ani vidiet. To je tak neuveritelne preflaknuta tema, ze kazda dalsia zmienka o nich mi zacina dvihat zaludok. Ach, kde su tie casy Intervia s upírom...
04.03.2010
Aldeberan
Roland: upíri sú vždy dobrí, rovnako ako kovboji :)
05.03.2010
Peter Molnár (Posledný vzdušný pirát Zemplína)
Mal by radšej mastiť zombíkov alebo nejakých pekelníkov. :-P
01.11.2010
draculin
Ukazka vyzera skoro ako parodia,ale nevadi. V kazdom pade kvitujem - takto treba na tych emo depresivnych hemoglobinovych zuzlavcov! Zabi Cullena!! Krompacom alebo sekerou :)
01.11.2010

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB