Avatar - Interaktívny trailer

A keďže Avatara nebolo dosť, tak nám James Cameron pripravil ďalšiu pochutinu v podobe interaktívneho traileru.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

(2009)

Avatar

Diskusia

andrej android praznovsky
Bamba! Vdaka za tip!! Novy trailer s extra materialmi,ten CAmeron ma dobru hlavu:))))
27.11.2009
cyberstorm
OK, uznavam, tak toto ma adchlo. Suhlasim s tym, ze je to fakt o nieco lepsie ako som si predstavoval, nie je to az tak moc zle ako som sa obaval. Bude to minimalne audiovizualna onania. Stale mam ale obavy co sa tyka pribehu, charakteru postav atd. Uvidime. Uz coskoro.
27.11.2009
cyberstorm
btw, vsili ste si nejaky spolocny prvok medzi Avatarom, Alienom a mozno aj Priepastou? Teda okrem toho ze vsade vystupuju emzaci?
27.11.2009
Aldeberan
mna to stale nenadchlo :) spolocny prvok Medzi Alienom, Priepastou a Avatarom ... vysunuta zakladna ludi niekde daleko, izolovaná s komerčnm účelom?
27.11.2009
andrej android praznovsky
Vcera som cital recenzie na prvu 15minutovu projekciu.Ludia co to videli tvrdia ze je to revolucia!3d nieje pouzite ako atrakcia /spy kids/ ide o novo ponate filmovanie .Pribeh vraj nieje vyzradeny v traileri ako sa nam vsetkym na prvy pohlad zda.Ak by aj bol a je pravda to co ludia pisali /dokonca mate pod sebou titulky:) a stale sa daju priestorovo citat:)/ tak je mi to uplne jedno,dalsie macacie postavy maju uplne ine tvare a hraju:),co je hlavne.Ako vieme u svojich oblubenych filmoch ,ze spracovanie sa rata a preto sa k filmu vratime.Toto ma brutalnu stopaz, takze si myslim ze sa nemame coho bat, okrem tych vodopadov z tych lietajucich ostrovcekov /ked stretnem niekdy v Nitre Jamesa , tak sa ho na to spytam/.
27.11.2009
Stano Lacko
Suhlasim, je to c00l vec, ale instalovat to na pocitac... Ako lastovicka dobre, ale skor by som bol za browser based
28.11.2009
draculin
No tak som videl trailer (neinteraktivny,ale to nevadi) v kine (vramci osobnej obete-kedze som bol na MJ´s This Is It,ufff) - a mozem akurat jedno: nebude to sfilmovana Vojna a Mier, postavy budu mat zrejme psychologicku hlbku Freudovko kychnutia,ale pokial to Cameron nenacpal samou vatou, Avatar ma naslapnute na adrenalinovu a vizualnu pecku, ktora divaka vrazi do kresla a tam ho udrzi. A ano,ano,ano!!! Ja CHCEM brutalny nářez a super-mega-bomba-uber efekty a zabavu ako sa slusi a patri :)
29.11.2009
kAnYs
Crap. Shit. Fuck. Cunt, twat, poop! Avatar je aj na slovensku aj v cechach v 3D dabovany. DABOVANY!! Preco? PRECO?! Pytam sa teba, krestanmi avizovana perzonifikacia vsemocnej entity paradoxne tvoriacej vesmir, ktoreho je sama sucastou. PRECO? Drakulin, neopovaz sa odpovedat, toto je recnicka otazka :)
09.12.2009
Aldeberan
klídek. Citácia: "V originálnej verzii s titulkami sa bude Avatar premietať iba v bratislavskom mutliplexe Palace Cinemas Aupark! " zdroj: http://www.kinema.sk/news.asp? id=5433
09.12.2009
kAnYs
Ano, v 2d :) V 3d je vsetko dabing.
10.12.2009

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2009)

Avatar