Nový Riverworld

Nový Riverworld na obzore s Tahmohom Penikettom (BSG) v hlavnej úlohe a podľa traileru sa táto verzia asi pridržiavať svojej predlohy o niečo viac ako prvé spracovanie.
cyberstorm
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Riverworld je románová séria ocenená v roku 1972 cenou Hugom (za prvý diel s názvom To Your Scattered Bodies Go, publ. v r. 1971) od kontroverzného veľmajstra žánru P. J. Farmera (1918-2009). Dej série pojednáva o svete, kde sa znovuzrodili všetci ľudia žijúci na Zemi do roku 2008, všetci od otroka v starom Egypte až po Hitlera, a o putovaní za tajomstvami tohto divného miesta.
Prvá adaptácia románu vznikla v roku 2003 a niesla názov Riverworld. Išlo o pilotný film, na ktorý mal následne nadväzovať seriál. Ostalo však len pri filme. Hladinu znovu rozvírila Farmerova smrť vo februári tohto roku a následne sa neskôr objavili fámy o novom chystanom filme. Ten sa má objaviť ako 4-hodinový TV film spoločnosti SyFy (bývalé Sci-Fi Channel) niekedy v roku 2010 a hlavnú úlohu Matt Ellmana, amerického vojnového žurnalistu, si má strihnúť Tahmoh Penikett (známy z novej BSG). Zatiaľ žiadne ďalšie podrobnosti známe nie sú, ale z ukážok to vyzerá tak, že sa bude predlohy pridržiavať o niečo viac ako prvé spracovanie.
Trailer:
Riverworld - Trailer Disclaimer

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

(2010)

Svet rieky

Diskusia

andrej android praznovsky
Bomba Cyberstorm !Vyzera to dobre! Skoda ze nemam ten SyFy kanal:)
30.09.2009

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2010)

Svet rieky