Editorial - Apríl 2007

Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Jar k nám prišla, apríl začal. Celebrity sú na ostrove. Tie, ktoré boli málo zaujímavé, bailandujú divné tance. A ostatní sa nás snažia zbalamutiť veľkonočnou šunkou a podobnými dobrôtkami...
...ale my sa nedáme! My vieme, že radšej by sme celebrity vystrelili na Mars alebo pozorovali, ako plnia svoje bojové úlohy v stave beztiaže na orbite Venuše. Že napriek všetkým znemaniam roku Ovocného netopiera (alebo sme už niekde inde?) by sme si namiesto tridsiateho pokusu preskočiť tieň Nemocnice na konci mesta (tentoraz z dieľne Markízy pod názvom Nemocnica v Ružovej záhrade - už tu zívam!!!) konečne pozreli ďalších Návštevníkov, Majku z Gurunu alebo novú Divokú planétu!
Prichádza však iba povzdych a nostalgické hľadenie spätne do detstva... alebo smerom k Hollywoodu, napr. k novému hororu s Hillary Swankovou v hlavnej úleho - The Reaping / Diablova žatva.
S jarným - a ešte stále dúfajúcim - pozdravom,
Šaňo "Babcom" Schneider
za redakciu scifi.sk

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB