Špinavé prachy

PNP
Filmová história scifi
Zobudila ju tupá bolesť v hlave. Prehla sa cez posteľ a vyprázdnila obsah svojho žalúdka na červený koberec s vysokým vlasom.
Na včerajšok mala veľmi matné spomienky. Pamätala si, že miešala víno s rumom. Nahovno kombinácia. Pomasírovala si spánky. Zodvihla sa na lakťoch, chcela sa odplaziť do kúpeľne.
Až vtedy si uvedomila, že v posteli nie je sama. Na prikrývkach ležala mladá žena. Ruky a nohy mala pripútané k čelu postele jej kašmírovými šatkami. Nahé telo jej zakrývali krvavé peniaze.
Na okamih jej prestalo byť srdce. Snažila sa spominúť si, čo sa stalo. Spomínala si na ňu. Nestávalo sa často, že jej drinky platili ženy. Táto mala evidentný záujem opiť ju. A podľa všetkého sa jej to podarilo. Pamätala si, že tancovali v bare na stole, matne si spomínala, že jej ústa chutili ako šťavnatý hovädzí steak. Prekvapujúco to bola dobrá chuť.
Naklonila sa nad ňu, odhrnula jej z hrude peniaze. Odhadom tak tristo eur. Omnoho viac ako zvykla brávať za kompletku.
S istou malichernou žiarlivosťou si uvedomila, že neznáma žena má krajšie prsia ako ona. A podľa všetkého neboli umelé, narozdiel od tých jej. Bolo to naprd, hlavne keď sa svojim telom živila. Tomu plastickému chirurgovi by ruky poodtínala.
Priložila ucho k jej hrudi, tak kde by malo byť srdce. Zadržala dych. Nič však nepočula. Sadla si na päty, hlavu mala úplne prázdnu. Čo bude preboha živého teraz robiť? Žlč jej stúpla do krku a ona sa rozbehla do kúpeĺne. Nevyšlo z nej nič. S námahou sa postavila. Uvažovala čo s telom. Mohla by ju hodiť do Dunaja, prípadne zakopať pri Draždiaku. Hrana, jej pasák by jej určite pomohol. Mala by mu zavolať.
Pozrela sa na seba v zrkadle. Zabila ju? Prečo by to preboha robila? Vtedy si všimla, že má na krku dve drobné ranky. Priblížila hlavu až úplne k zrkadlu.
“Hej zlato, nechcela by si ma odiazať?”
Od ľaku vyskočila pol metra a udrela si hlavu do poličky. Zhlboka sa nadýchla a vošla do spálne.
“Alebo si chceš ten včerajšok zopakovať?” Cudzinka sa usmiala a vystrčila špicaté očné zuby.

Katarína Pivarčiová

Katarína Pivarčiová
Kedysi vášnivá milovníčka fantasy, momentálne vášnivá milovníčka vína a animákov, ktoré milujú moje deti. (pri 68. repríze Kung Fu pandy je víno nutnosťou) Píšem aktívne, aj keď je to vlastne celkom pasívna činnosť.

Diskusia

B.T. Niromwell
Cool, páčil sa mi nečakaný koniec (aspoň pre mňa nečakaný) - začiatok mi prišiel trošku ako klišé, ale na konci som už napäto očakávala, čo sa stane. Veľmi pekne:)
18.11.2014
jurinko
Prijemne :-) (U Kulhanka by teraz doslo k postupnej ociste tela a nasledne aj mysle - zo slapky by najprv vypadli implantaty, kozy by sa zregenerovali do super tvaru a''la osemnastka v rozpuku, a hrozyplne udalosti, ktore by urcite nasledovali, by z nej spravili silnu emancku, ktora sa nicoho neboji a nakopava slayerov do gul s obzvlast sadistickou radostou. A nepotrebuje ziadneho pasaka, aby jej pomahal ;-) )
19.11.2014
Marek Páperíčko Brenišin
Veľmi pekná atmosférická jednohubka :-) Dávam 8, chcel by som totiž vedieť viac. :-)
19.11.2014
Kr4b
This was like.. WTF? Cool áno, znepokojivé áno, nečakane aj fantasy. Záver mi ale nijako nevyrazil dych... Bolo to neustále rozvíjané ďalej a hoci to záver má, pripadá mi to strašne neukončené. Nuž čo, hodina je hodina. Dávam 7 bez veľkých výčitiek, pretože: (viz hore) :)
19.11.2014
zuna
prosím prosím, aké boli témy? akosi to tu neviem nikde nájsť.
19.11.2014
Kr4b
boli publikované na fb stránke kvôli nejakým komplikáciám... témy boli: Krvavé peniaze; Zvláštny dar
20.11.2014
Nadalan
Na tak málo času klobúk dole :) Výborne využitá téma.
21.11.2014
Katarína Pivarčiová
Teším sa z pozitívnych reakcií, ďakujem. Celkom sa mi pozdáva tento písací adrenalín, takže nabudúce možno aj implantáty vypadnú. :)
22.11.2014
Ak sa chcete zapojiť do diskusie, musíte najprv poviedku ohodnotiť.