Země v troskách (2021)

Svet je v troskách. Keď sa rúcal, postavili ľudia svoju spásu - mestá na obrovských pilieroch, chránené pred všetkým zmarom tam dole. Ale to bolo dávno a teraz nastal čas vrátiť sa na zem. Lenže povrch je iný ako bezpečné výšiny miest v oblakoch, a nejde len o krvilačných Cudzincov - najväčším nepri...

Info

Slov. názov Země v troskách
Orig. názov Země v troskách
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Svet je v troskách. Keď sa rúcal, postavili ľudia svoju spásu - mestá na obrovských pilieroch, chránené pred všetkým zmarom tam dole. Ale to bolo dávno a teraz nastal čas vrátiť sa na zem. Lenže povrch je iný ako bezpečné výšiny miest v oblakoch, a nejde len o krvilačných Cudzincov - najväčším nepriateľom bol pre človeka vždy zase človek. Tam dole sú však aj veci, s ktorých pomocou by mohli ľudia znovu ovládnuť Zem, a získať ich bude to najťažšie, čo čaká výpravu slovanského mesta týčiaceho sa vysoko nad povrchom. Kristína Sněgoňová sa vracia do kulís svojho najúspešnejšieho románu a prináša príbeh, ktorý rozvíja fascinujúci svet miest v oblakoch.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

To najlepšie za rok 2021: Domáca slovenská a česká scéna

Prinášame vám prvý článok snažiaci sa zhrnúť to najlepšie vo fantastike za rok 2021. Nech sa páči - to najlepšie z domácej slovenskej a českej scény.

0 komentárov

Recenzia: Země v troskách, akčnejší mladší súrodenec Města v oblacích

S malým meškaním, ale predsa. Pozreli sme sa na Zem v troskách od Epochy.

2 komentárov

Ukážka: Kristýna Sněgoňová - Země v troskách (Města #2)

Stále ešte neviete, či sa pustiť do najnovšej knihy od Kristýny Sněgoňovej s názvom Země v troskách, voľného pokračovanie skvelej postapo Město v oblacích? Nech sa páči, prečítajte si ukážku :)

0 komentárov