Hraničiar (2021)

Cez hraničiarsku osadu nazývanú Chawyna prechádzajú komandá dobrodruhov, aby v bažinatom Orcigarde bojovali s orkami a drancovali rozvaliny starých chrámov. Moc Temného mága sa zdá byť nezlomiteľná, vyskytujú sa však názory, že jeho vláda nad Orcigardom už čoskoro skončí. V týchto neľahkých časoch ...

Info

Slov. názov Hraničiar
Orig. názov Hraničář
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Cez hraničiarsku osadu nazývanú Chawyna prechádzajú komandá dobrodruhov, aby v bažinatom Orcigarde bojovali s orkami a drancovali rozvaliny starých chrámov. Moc Temného mága sa zdá byť nezlomiteľná, vyskytujú sa však názory, že jeho vláda nad Orcigardom už čoskoro skončí. V týchto neľahkých časoch žije Jonni, obyčajný chalan z Chawyny. Bojuje s orkami aj s banditami, hľadá svoje miesto v hraničiarskej komunite. Stáva sa svedkom aj aktérom okamihov, ktoré zmenia "staré" Pohraničie na nepoznanie. Kniha Hraničiar nadväzuje na romány Krvavé Pohraničí a Šílený les.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Články

To najlepšie za rok 2021: Domáca slovenská a česká scéna

Prinášame vám prvý článok snažiaci sa zhrnúť to najlepšie vo fantastike za rok 2021. Nech sa páči - to najlepšie z domácej slovenskej a českej scény.

0 komentárov

Ukážka: Vladimír Šlechta - Hraničář

Návrat Vladimíra Šlechty do sveta Krvavého Pohraničí.

0 komentárov

Ďalšie objekty v ságe