Studené světlo hvězd (2021)

Aký je to pocit, prehľadávať vrak dávno nezvestnej kozmickej lodi? Aký je to pocit postupovať s jednotkou výsadkárov proti potvorám, čo vyhubili väčšinu ľudstva? Na stránkach tejto knihy stretnete beštiu z labyrintu, preskúmate záhadný umelý mesiac a odkryjete tajomstvá jedného veľmi vzdialeného ...

Info

Slov. názov Studené světlo hvězd
Orig. názov Studené světlo hvězd
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Aký je to pocit, prehľadávať vrak dávno nezvestnej kozmickej lodi? Aký je to pocit postupovať s jednotkou výsadkárov proti potvorám, čo vyhubili väčšinu ľudstva? Na stránkach tejto knihy stretnete beštiu z labyrintu, preskúmate záhadný umelý mesiac a odkryjete tajomstvá jedného veľmi vzdialeného masového hrobu. Po boku palubného kňaza navštívite Saturnov mesiac Titan a s plukovníkom Kruzelem sa vylodíte na mýtmi opradenej planéte 808. A verte či nie, dôjde aj na lásku pod hviezdami. Astronauti, prieskumníci aj ostrieľaní mazáci z ozbrojených zložiek. Hoci každému z nich rozdal osud iné karty, všetci hrajú poker o to najcennejšie. Desať surových príbehov z mrazivého vesmíru, s ktorých hrdinami by ste nemenili.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Články

To najlepšie za rok 2021: Domáca slovenská a česká scéna

Prinášame vám prvý článok snažiaci sa zhrnúť to najlepšie vo fantastike za rok 2021. Nech sa páči - to najlepšie z domácej slovenskej a českej scény.

0 komentárov

Knihy mesiaca: apríl 2021

Troška sme sa síce zdržali, to ale nič neznamená. Prinášame vám pár tipov na čítanie a podľa nás tie najlepšie knihy za mesiac apríl ;)

0 komentárov

Studené světlo science fiction (recenzia Studené světlo hvězd)

Patríte medzi milovníkov starého dobrého science fiction? Snívate o medzihvieznych cestách a prvých kontaktoch? Patria medzi vašich obľúbených autorov velikáni ako Asimov, Clarke, Heinlein či ktokoľve...

0 komentárov

Ukážka: Pavel Fritz - Studené světlo hvězd

Pavel Fritz v spolupráci s vydavateľstvom Epocha vydáva novú zbierku science fiction poviedok.

1 komentárov