After Earth (2013)

Film rozpráva príbeh generála Cypher Raige (Will Smith) a jeho syna Kitaia (Jaden Smith), ktorí po nehode stroskotajú na nebezpečnej divokej planéte.

Info

Slov. názov After Earth
Orig. názov After Earth
Hodnotenie 40 % (1 hodnotení)
Anotácia Film rozpráva príbeh generála Cypher Raige (Will Smith) a jeho syna Kitaia (Jaden Smith), ktorí po nehode stroskotajú na nebezpečnej divokej planéte.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Cypher Raige Will Smith
Kitai Raige Jaden Smith
Rayna Isabelle Fuhrman
Security Chief Kristofer Hivju
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Minirecenzie

Aldeberan @Aldeberan 24.09.2018 22:45:01
4
Keď som bol malý chlapec, hltal som sci-fi a bolo mi jedno, aká je to kvalita. Stačili mi roboti alebo vesmírne lode a bol spokojný. Vekom sa moje nároky začali zvyšovať a dnes už nemám toľko času, aby som pozeral iba zlé filmy. Hovorím iba, pretože NAOZAJ veľmi zlé filmy sa niekedy oplatí pozrieť. No After Earth je iba zlý film. Chlapec a príliš náročný takto stroskotajú na planéte ktorá je „nightmare difficulty“ verzia Zeme. Jedného hrá The Fresh Prince of Bel Air a druhého jeho syn. Následné sa ten chalanisko pobehuje po lese a väčšinou uteká pred divými zvermi. Nejaké rozhovory, ktoré asi mali byť o vzťahu otca a syna, ale príliš ma neoslovili. Nuda, nuda, potom som zaspal. Zobudila ma až moja budúca manželka, že film skončil a je čas ísť do postele. Vraj to malo happyend, ale nestojí mi to za to ísť si ho pozrieť. Ťažký podpriemer.

Články

After Earth: TV Spot - Google

Netradičný trailer na Smithov film After Earth (v našej distribúcií preložené ako Po zániku Zeme)

1 komentárov

After Earth - nový trailer

Pre tých, ktorí sa tešia na After Earth, máme tu nový trailer.

0 komentárov

After Earth - Nové obrázky a plagáty k filmu

Zdá sa, že Shyamalan s filmom After Earth dostáva ďalšiu šancu, ako spraviť po jeho posledných filmoch reparát. Smithovci síce akosi vykrádajú Rangerov z Babylonu 5, ale nech...

1 komentárov

Shyamalan prichádza s novým filmom After Earth

Keď v minulosti vyšla správa o novom filme od indického režiséra Shyamalana, bola to senzácia. Posledné kúsky až tak za veľa nestáli, takže informácie o novom filme After Earth nás nechávali vlažnými....

2 komentárov

Videá

Trailer - After Earth: TV Spot - Google
Trailer - After Earth - nový trailer