Shyamalan prichádza s novým filmom After Earth

Keď v minulosti vyšla správa o novom filme od indického režiséra Shyamalana, bola to senzácia. Posledné kúsky až tak za veľa nestáli, takže informácie o novom filme After Earth nás nechávali vlažnými. Dnes tu však máme trailer na tento film, takže si môžete urobiť vlastný obraz.
cyberstorm
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Po tom čo sa nedávno na internete zjavil upútavka k Oblivion s Tomom Cruisom v hlavnej úlohe, sa začali sypať informácie aj o ďalšom chystanom scifíčku s názvom After Earth, ktorého prvý teaser trailer sa na webe objavil iba pár dní dozadu.
Réžie sa ujal M. Night Shyamalan, ktorý si potrebuje napraviť reputáciu po nie veľmi vydarenom Poslednom vládcovi vetra (The Last Airbender), scenár píšu Stephen Gaghan (scenár aj pre ocenenú kriminíálnu drámy Traffic) v spolupráci s Garym Whitta. Hudbu má na starosti James Newton Howard, ostrieľaný veterán filmových soundtrackov.
Film rozpráva príbeh generála Cypher Raige (Will Smith) a jeho syna Kitaia (Jaden Smith), ktorí po nehode stroskotajú na nebezpečnej divokej planéte. Na Zemi. Tá je už vyše 1000 rokov vyľudnená a ľudstvo si našlo iný domov.
Trailer nám po úvodnej havárii predstavuje obe hlavné postavy v takmer prírodopisnom filme z prostredia NGC, doplnenom akčnými scénami a rozhovorom zraneného otca so synom. A tak, zatiaľ čo Cypher leží zranený v kokpite, jeho syn, posledná nádej na prežitie otca, sa vydá hľadať pomoc skrz divočinu Zeme...
Film bude mať premiéru začiatkom júna 2013.

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

(2013)

After Earth

Diskusia

andrej android praznovsky
Na toto , Oblivion , All you need is kill a Gravity sa velmi tesim, Aby to vsak nedopadlo ako Avengers, prometeus a TDKR.
11.12.2012
Bester (Anonym)
Tiez sa tesim. A este viac na filmy ako Elysium, Pacific Rim, Europa, snad aj Ender dobre dopadne:) Hlavne su to vsetko filmy co sa tvaria ako viac-menej ciste scifi, ziadne komixovky, remaky, prequely ci pokracovania. Pekne nove neokukane pribehy.
A inak ja som velmi spokojny ako "dopadli" Avengers a TDKR. Sem-tam nejaka chybicka, ale aj tak v oboch pripadoch nadupadna kinojazda:)
11.12.2012

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2013)

After Earth