Zakázaná planéta (1956)

Príbeh zemskej expedície k vedeckej kolónii na Altaire 4, ktorá je už roky bez spojenia so Zemou. Na planéte nachádza posádka ale iba dvoch ľudí: Dr. Morbiusa a jeho dcéru Altairu, ktorým sa podarilo prežiť útoky neviditeľného netvora, ktorý zabil všetkých ostatných členov vedeckej expedície.

Info

Slov. názov Zakázaná planéta
Orig. názov Forbidden Planet
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Príbeh zemskej expedície k vedeckej kolónii na Altaire 4, ktorá je už roky bez spojenia so Zemou. Na planéte nachádza posádka ale iba dvoch ľudí: Dr. Morbiusa a jeho dcéru Altairu, ktorým sa podarilo prežiť útoky neviditeľného netvora, ktorý zabil všetkých ostatných členov vedeckej expedície.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

100+ robotov v science fiction! (4/5)

Dnes pokračujeme v našej sérii o známych či menej známych umelých formách života jej predposlednou štvrtou časťou! V zozname nájdete malých milých, zabudnutých i veľmi známych robotov, androidov či ky...

1 komentárov

Forbidden Planet - Remake sa možno nekoná

Po tom, čo sa na internete objavil scenár na prvý remake klasiky scifi Forbidden Planet, a tým pádom bolo prekvapenie filmu prezradené, sa JMS rozhodol scenár úplne prepísať. Má ale táto verzia nejakú...

0 komentárov

Filmová história sci-fi, časť 2. (1950-1960)

Pokračujeme v seriáli o histórii vedecko-fantastických filmov. Tentokrát sa zameriame na päťdesiate roky dvadsiateho storočia, v ktorých sa sci-fi začínalo stávať čoraz populárnejším žánrom.

3 komentárov

Videá

Trailer - Tv Trailer
Trailer - Trailer 1