Ukážka: František Kotleta – Bratrstvo krve

V Epocha pokračujú vo vydávaní Kotletových omnibusov. Ukážka zo súborného vydania Bratrstva krve od Františka Kotlety!
cyberstorm
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Bratrstvo krve. Prvé súborné vydanie (Epocha, 2023)
Bratrstvo krve. Prvé súborné vydanie (Epocha, 2023) / Zdroj Disclaimer
Dávne legendy, ktoré o nich kolovali v rôznych civilizáciách, neklamali. Možno, že kedysi boli ľuďmi, ale zmenili sa. Zmenili sa natoľko, že ako ľudia už iba vyzerajú. Hovoria si Bratstvo krvi. Vyvolení, ktorí sa živia ľudskou krvou. Nikdy sa však k sebe nesprávali ako bratia. Desiatky klanov spolu po tisícročia bojovali o moc a vládu nad ľuďmi, ich územím a ríšami, ktoré vznikali a zanikali podľa toho, ako vo svojej skrytej vojne víťazili jednotlivé klany. Dlho sa považovali za najmocnejšie bytosti na svete. Lenže svet, ktorý poznali, bol iba malou súčasťou vesmíru. Z jeho nekonečných diaľok sa vynorili kartani, ktorým sa ich vlastný svet zdal malý a ktorí sa rozhodli ovládnuť planétu Zem a jej obyvateľov zotročiť. Invázia sa cudzincom podarila. Mali vyspelú technológiu a zbrane, ktoré tie ľudské stonásobne predčili. Lenže svet, ktorý ovládli, už mal svojich vládcov. A tí sa, na rozdiel od ľudí, tak ľahko podrobiť nenechali...
Dnes už kultová séria Bratstvo krvi sa po sérii dotlačí dočkala súborného vydania všetkých piatich kníh. Vydajte sa do sveta humoru, akcie a hrdinov, ktorí sa stali fenoménom slovenskej fantastiky. Ján Bezzemek, Gerhard, Petra, Veronika, Katarína a ďalšie legendárne postavy v jednom mohutnom zväzku.


František Kotleta
_
František Kotleta je rodák z Bruntálu, spisovateľ, jesenícky Mauglí a mäsiar, ale hlavne jeden z najúspešnejších autorov nielen fantastiky, ale českej literatúry všeobecne. Autor trilógie Bratstvo krvi, románov Vlci, Lovci, Príliš dlhá swingers party, Veľké problémy v Malom Vietname, dualógia Perunova krv a tetralógia Spad, Polčas rozpadu, Rázová vlna a Reťazová reakcia. Z novších titulov spomeňme sériu Legie, na ktorej spolupracuje s Kristýnou Sněgoňovou, a kyberpunkové romány Underground. Na verejnosti za neho zaskakuje nejaký Leoš Kyša. Jeho tituly búrajú rebríčky bestsellerov mixom akcie, hlášok, násilie, strhujúceho deja a sexu, ale i romantiky, vrúcnych vzťahov a lásky (to určite). Tu nebudete premýšľať, tu sa budete baviť. Vďaka veľkému záujmu sú všetky jeho knihy pravidelne reprintované a veľa z nich si môžete zaobstarať aj v audiopodobe.

František Kotleta – Bratrstvo krve
Séria: Bratrstvo krve 0 - 4
Vydavateľstvo: Epocha
Rok vydania: 2023
Vydanie: prvé
Jazyk: český
Počet strán: 768
Väzba: pevná / viazaná s papierovým obalom
Ilustrácie a obálka: Felipe Arciniegas a Lukáš Tuma
ISBN: 978-80-278-0121-3
Odkazy:

Vydavateľstvo Epocha.
Vydavateľstvo Epocha. / Zdroj Disclaimer

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB