Ukážka: Petr Brožovský - Tanec papírových draků: Hon

Minuloročná novinka z hájov českej akčnej fantastiky Tanec papírových draků sa už čoskoro dočká voľného pokračovania. A ak neviete, či to s Petrom Brožovským risknúť, tak Vám snáď pomôže ukážka z knihy :)
cyberstorm
Filmová história scifi
Tanec papírových draků: Hon. Prvé vydanie (Epocha, 2023).
Tanec papírových draků: Hon. Prvé vydanie (Epocha, 2023). / Zdroj Disclaimer
Už je to päť rokov od chvíle, čo som naposledy umrel, ale pomaly mi to začína chýbať. Policajný sledovací a zásahový útvar ako tak funguje, ale nikto ma nevaroval, že to bude obnášať excelové tabuľky, audity a videokonferencie. Lenže manažment nikdy nebol mojou silnou stránkou - tou je strieľanie ľudí. A tentoraz si to zopár z nich naozaj zaslúži. Mali si pamätať, že PZZÚ neodpúšťa. Prišiel čas pomsty, pretože niektorých hajzlov nestačí zabiť len raz. Hon začína.
Hordy sfetovaných bezďákov, naštvané bývalé ženy, prevteľujúce sa duše, bryndzové halušky, znepokojujúci sex, mágia, Hello Kittty a vôňa pušného prachu! Plzeň sa otrasie v základoch!



Petr Brožovský
_
Petr Brožovský (1992) je český autor akčnej fantasy. Plzeňák v istých kruhoch známy pod prezývkami Pedro alebo Švéd. Víri vody advokácie ako obhajcu v trestných veciach a je majstrom Českej republiky v slam poetry. Zberateľ kníh, organizátor larpov, nadšený strelec, nevypočutý hudobník a obávaný aj milovaný dungeonmaster. Minulý rok mu vyšiel akčný román Tanec papírových draků. (epocha.cz)

Petr Brožovský - Tanec papírových draků: Hon
Vydavateľstvo: Epocha
Rok vydania: 2023
Vydanie: prvé
Jazyk: český
Počet strán: 344
Väzba: mäkká/brožovaná
Obálka/Ilustrácie: Žaneta Kortusová a Lukáš Tuma
ISBN: 978-80-278-0112-1
Odkazy:

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.