Tiene medzi nami

Hoci by sa podľa názvu mohlo zdať, že to bude ťažká romantika, nenechajte sa zmiasť. Táto fantasy new adult novinka v sebe skrýva oveľa viac.
Ella
Podporte scifi.sk
Tiene medzi nami - Obálka
Tiene medzi nami - Obálka Disclaimer
Ako ja hovorím, dobrých fantasy románov nikdy nie je dosť. Tento počin autorky Tricie Levenseller sa radí do kategórie new adult, takže by mal byť o niečo drsnejší než sme zvyknutí pri našom obľúbenom young adult žánri.
Hlavná zápletka je prostá. Alessandra sa snaží votrieť do priazne Tieňového kráľa, nie však pre jeho pekné oči. Má v pláne hneď po svadbe ho zabiť, aby mohla ríši vládnuť sama. Čoskoro však zistí, že to nebude také jednoduché. Kallias totiž ukrýva vlastné temné tajomstvá a nie je o nič menej nebezpečný a zákerný než Alessandra. Zrejme aj preto ju dokáže očariť. Okrem tejto hlavnej dejovej línie nám kniha ponúka aj detektívne zápletky, pretože rieši zmiznutie Alessandrinej prvej lásky a vraždu kráľových rodičov. Ako hovoria čitateľské recenzie, rozuzlenie nás naozaj prekvapí! Máme sa teda na čo tešiť.
Temná fantasy romanca roka 2020!
Alessandra už má po krk toho, ako ju všetci podceňujú. Rozhodne sa preto zviesť Tieňového kráľa – získať korunu a hneď po svadbe ho zabiť.
Alessandra sa opatrne vpletá do dvorného života, no chrániť si musí najmä vlastné srdce. Kráľ ju totiž okúzľuje viac a viac. Jeho zelené oči a havranie vlasy. Jeho neochvejné sebavedomie a rozhodnosť. Alessandra spriada plány plné intríg a úskokov, zatiaľ čo sa urputne snaží nezamilovať do muža, ktorého plánuje zabiť. No o kráľov život usilujú mnohí, preto ho musí za každú cenu ochrániť. Aspoň kým sa nenaplní jej túžba po moci.
Kniha vychádza vo vydavateľstve Albastros Media - CooBoo 23.07.2021 v preklade Eleny Guričanovej. Predobjednať si ju však môžete už teraz s 25%-nou zľavou a dopravou zdarma. Stačí pri nákupe zadať kód TIENE.

Ella

Ella
Milovníčka fantasy, sci-fi a všetkého normálne nenormálneho :)

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB