Tiene medzi nami (2021)

Temná fantasy romanca roka 2020! Alessandra už má po krk toho, ako ju všetci podceňujú. Rozhodne sa preto zviesť Tieňového kráľa – získať korunu a hneď po svadbe ho zabiť. Alessandra sa opatrne vpletá do dvorného života, no chrániť si musí najmä vlastné srdce. Kráľ ju totiž okúzľuje viac a via...

Info

Slov. názov Tiene medzi nami
Orig. názov The Shadows Between Us
Hodnotenie 100 % (1 hodnotení)
Anotácia Temná fantasy romanca roka 2020! Alessandra už má po krk toho, ako ju všetci podceňujú. Rozhodne sa preto zviesť Tieňového kráľa – získať korunu a hneď po svadbe ho zabiť. Alessandra sa opatrne vpletá do dvorného života, no chrániť si musí najmä vlastné srdce. Kráľ ju totiž okúzľuje viac a viac. Jeho zelené oči a havranie vlasy. Jeho neochvejné sebavedomie a rozhodnosť. Alessandra spriada plány plné intríg a úskokov, zatiaľ čo sa urputne snaží nezamilovať do muža, ktorého plánuje zabiť. No o kráľov život usilujú mnohí, preto ho musí za každú cenu ochrániť. Aspoň kým sa nenaplní jej túžba po moci.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Minirecenzie

Drea @samael 20.01.2024 17:28:02
10
Kniha, ktorá nepozná hrdinov a rozhodne jej nechýbajú. Mohla by som čítať stále dokola a nikdy by ma neomrzela. Zapletie vám hlavu a rozhodne nakoniec prekvapí.

Články

To najlepšie za rok 2021: Young Adult knihy

Ďalší zo série článkov mapujúcich to najlepšie z fantastiky za rok 2021, tentoraz z kategórie Young Adult SFFH literatúry.

0 komentárov

Tiene medzi nami

Hoci by sa podľa názvu mohlo zdať, že to bude ťažká romantika, nenechajte sa zmiasť. Táto fantasy new adult novinka v sebe skrýva oveľa viac.

0 komentárov