Poviedky na počkanie - 53. časť už dnes!

Po mesiaci sa Poviedky na počkanie opäť vracajú. Tak žhavte perá, kupujte papiere a pripravte si svoj obľúbený mok na inšpiráciu!
Podporte scifi.sk
Poznáte to porekadlo, že "cvik robí majstra"? Nuž, práve tu máte priestor vyblbnúť sa, skúsiť niečo nové, či si do chuti zaexperimentovat v 53. Poviedkach na počkanie. Tentoraz PNP-čkam výnimočne nebude patriť posledná sobota mesiaca, ale tá predposledná, 20. marec 2021. Všetko ostatné zostane po starom. O 19.00 sa tu, na stránke, objavia dve témy. Na napísanie a nahratie poviedky do nášho systému budete mať čas do 20.15. Všetky podrobnosti nájdete v tomto článku.
Poviedky na počkanie 53 - Plagát - Múza
Poviedky na počkanie 53 - Plagát - Múza Disclaimer
Zatiaľ si môžete prečítať a ohodnotiť poviedky z predchádzajúceho kola. Organizáciu zastrešila naša stála redaktorka YaYa. Témy boli dve a zapojilo sa 16 autorov.
Ak adrenalínové písanie nie je pre vás úplne to pravé orechové a radšej si poviedku pred zverejnením poriadne upravíte, môžete vyskúšať našu súťaž Fantastická poviedka. Prebiehajúce kolo má uzávierku už 31. marca o polnoci a hrá sa o 50 eur. Poviedku na scifi.sk môžete vložiť aj len tak, ako nesúťažnú. Stačí kliknúť na veľké PLUS-ko na hornej lište a vyplniť formulár.
Dovidenia večer na PNP!

Marek Páperíčko Brenišin

Marek Páperíčko Brenišin
Recenzent filmov a hier, nadšenec do scifi, fantasy, cudzie mu ale nie je ani anime. Ak nepíše recenzie, zastihnete ho pri písaní poviedok, či už pre seba, alebo v rámci súťaží. Pravidelný účastník Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB