Vianočná megasúťaž so scifi.sk

Vianočná megasúťaž so scifi.sk je tu!!!
cyberstorm
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Vianoce sú za dverami a my máme pre vás prekvapenie. Poďte si zasúťažiť so scifi.sk o balíček skvelých kníh z vydavateľstiev Tatran, Lindeni, Artis Omnis, Hydra, Epocha, Fobos a ďalších!!!
Vianočná mega súťaž!!! - ceny
Vianočná mega súťaž!!! - ceny Disclaimer
Pripravili sme si pre vás na koniec roku menšiu súťaž. Čo menšiu – megasúťaž o knižné tituly!!! Nebude to však zadarmo - chceme počuť o tom najlepšom spomedzi fantastického žánru, čo ste tento rok čítali, videli alebo hrali!.
Takže ak chcete vyhrať balíček kníh, medzi ktorými je napríklad komplet vydanie slovenského prekladu Nadáce, Duny, nového Kotletu, novú antológiu od hydier, či zbierku skvelých poviedok od Harlana Ellisona, napíšte nám do 31. decembra 2020 polnoci, aké skvelé domáce či zahraničné scifi, fantasy alebo horor, ktoré ste si najviac toho roku užili!!! Text musí mať formát recenzie s rozsahom min 1 a max 6 normostrán (1800 – 10800 znakov aj s medzerami) zaslaný v podobe spacenews na našu stránku:
Ľúbime sa báť - Scéna - Návod Návod
Ľúbime sa báť - Scéna - Návod Disclaimer
Do upútavky napíšte, že ide o súťažnú recenziu :)
Na čo sa v takejto recenzií zamerať? Predstavte nám svoj obľúbené fantastické, o čo sa vlastne jedná, priblížte nám kedy vznikol, kto je autorom, prípadne nejaké zaujímavosti ohľadom jeho vzniku. Pokojne nám spomeňte aj čo-to z deja! To, čo nás ale bude zaujímať najviac, je vaša pridaná hodnota. Prečo práve tento príbeh? Prečo ho tak ľúbite a prečo pre vás toľko znamená? Toto všetko chceme počuť!
Vaše recenzie budeme na našej stránke zverejňovať postupne od 1.1.2021, kde si ich budú môcť prečítať všetci ostatní čitatelia. Zo všetkých zaslaných recenzií vyberieme troch najlepších, ktorí získajú knihy zo spomínaného balíka!!!
Veľa šťastia pri písaní!

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB