Poviedky prijaté do výzvy Fantastická poviedka - štvrté kolo roku 2020

V lete ste sa činili a poslali nám rekordný počet poviedok
Filmová história scifi
Zdá sa, že melanchólia končiaceho sa leta vplýva na vašu kreativitu veľmi pozitívne! Do štvrtého tohtoročného kola Fantastickej poviedky nám prišlo až sedem príspevkov. O vašu priazeň budú bojovať v tomto poradí:
A čo teraz? Klasika. Nasledujúcich 7 dní uverejníme každý deň jednu poviedku a vy ich budete mať možnosť do 16. septembra bodovať. Ak splnia našu výzvu a víťazný príspevok získa 8 alebo viac bodov v priemernom hodnotení, odmeníme ju výhrou 50 EUR! Ak bude mať víťaz menej bodov, získa od nás tričko.
Tričko máme aj pre jedného z komentujúcich, ktorého vylosujeme tiež 16. septembra.
Kompletné pravidlá výzvy Fantastická poviedka nájdete tuto. Zároveň už prijímame vaše poviedky do ďalšieho kola, na zaslanie máte dva mesiace, uzávierka je 31. októbra o polnoci. Potom sa bude znovu hlasovať do pätnásteho dňa v mesiaci a tak ďalej stále dokola...
Tešíme sa na vaše výtvory a komentáre!

B.T. Niromwell

B.T. Niromwell
Má rada: dobrú literatúru, dobré béčka, knihy, filmy, rýpanie do začínajúcich autorov. Nemá rada: zlú literatúru, ľudí, čo používajú slovo "moc" ako príslovku

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

YaYa
Dobré kolo, dala som 8 a viac bodov až trikrát :)
08.09.2020
B.T. Niromwell
Pripájam sa, s týmto kolom som na výsosť spokojná z viacerých hľadísk. Či už spomenutej kvality poviedok, účasti nových autorov, množstva komentárov a hodnotení a športového správania sa súťažiacich, ktorí bodujú objektívne a nesnažia sa súperov za každú cenu zrážať na kolená. Zákulisné boje sú ale aj tak veľmi tvrdé a zo dňa na deň sa výsledok mení, som zvedavá, ako to nakoniec skončí, je to dosť na hrane:)
08.09.2020

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB