Súťaž o divergentnú sériu Veronicy Rothovej od vydavateľstva Slovart!

Veronica Rothová už niekoľko rokov patrí medzi dvorných zahraničných autorov slovenského vydavateľstva Slovart. Preto je načase objaviť čaro jej tvorby a svoje knižné poličky zaplniť hneď celou knižnou sériou!
Veronika
Filmová história scifi
Divergentný svet Veronicy Rothovej formujú štyri knihyDivergencia, Rezistencia, Experiment (pôvodná trilógia) a Štyri (bonusový materiál v podobe krátkych príbehov zo života Tobiasa Eatona) –, ktoré boli publikované v čase slávnej éry Dashnerovho Labyrintu (The Maze Runner), Collinsovej Hier o život (The Hunger Games) či Shustermanovej krátkej a svižnej biopunkovej novely Unwind. Pokiaľ teda túto sériu ešte nemáte doma, vydavateľstvo Slovart vám ponúka možnosť zasúťažiť si o ňu.
Rezistencia - Scéna - Ukážka z filmu 4
Rezistencia - Scéna - Ukážka z filmu 4 Disclaimer
Stačí, ak nám do komentárov TU (priamo pod súťažnými pravidlami) alebo na našom FB účte (pod správou o prebiehajúcej súťaži) necháte komentár, ktorý bude obsahovať odpovede na dve jednoduché otázky, a v nedeľu po 20:00 si jeden z vás odnesie celú knižnú sériu od Veronicy Rothovej, a to vrátane bonusových poviedok o Tobiasovi Eatonovi s názvom Štyri!
Tešíte sa? My áno! Poďme teda na to.
1. otázka: V akej frakcii by ste chceli aspoň na malú chvíľu pobudnúť a prečo? (Nebojte sa, divergentných ľudí má naša redakcia rada!)
2. otázka: Vymenujte aspoň jednu ďalšiu knihu od Veronicy Rothovej, ktorú vydavateľstvo Slovart mimo divergentného sveta vydalo. Pomôcka - stačí sa mrknúť sem!
Súťažiť môžete od tejto chvíle až do nedele do 20:00! Pokiaľ sa rozhodnete zanechať nám vaše odpovede priamo pod týmito súťažnými pravidlami (čiže mimo FB sveta), skontrolujte si v nedeľu večer výsledky. Budeme totiž od vás potrebovať adresu, na ktorú sa ceny pošlú :).
P.S.: Ak Veronicu Rothovú nepoznáte, zoznámte sa s ňou v našej recenzii!

Veronika

Veronika
Vyriekol to Hagrid, správca Rokfortských lesov, lúk a hájov: "Čo má prísť, príde, a keď to príde, budete si s tým musieť dať rady."

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.