Vyhodnotenie tretieho kola výzvy Fantastická poviedka

A už vieme, ako to dopadlo...
B.T. Niromwell
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Bolo to ako príbeh z dávnych čias. Z čias mýtov a legiend, keď boli komentátori na scifi.sk malicherní a krutí a zoslali na autorov osud utrpenia. No mnoho čitateľov sa opovážilo vzoprieť ich moci a zaútočilo späť vysokým hodnotením. A tak sa bojovalo do poslednej chvíle.
Pripomíname, že súťažne sa hodnotilo do polnoci 15.7., no kedže poviedky bude možné bodovať na našej stránke aj naďalej a niektoré dokonca dostali nové body už dnes, po termíne, hodnotenie zobrazené priamo pri poviedkach nebude korešpondovať s tým, podľa ktorého vyhlásime víťaza.
No aby sme to dlhšie nenaťahovali, víťazom sa stáva:
Autor od nás získava tričko.
2. miesto: Klub synchronicity (Magda Medvecká) s hodnotením 7,5
3. miesto: Pán Evil neznáša víly (Anitram) s hodnotením 7,29
4. miesto: O sláve a drakoch (Matej Klago) s hodnotením 5,75
Naozaj, dá sa povedať, že takmer pri každej z poviedok sme videli plnú škálu hodnotenia, zapojila sa nesmierne veľa hodnotiacich čitateľov a nejedna poviedka rozdelila kritikov na dva tábory. Toľkú snahu snád ani nemožno neoceniť, a tak sme znovu raz vyžrebovali jedného z komentujúcich, ktorý od nás získa tričko s motívom našej stránky, a je to Veronika. Gratulujeme! Budeme ťa čoskoro kontaktovať.
Zároveň pripomíname, že naša dvojmesačná výzva pokračuje podľa kalendára a už teraz prijímame vaše nové poviedky do dalšieho kola výzvy, čas máte do konca augusta do polnoci. Ak sa víťazovi podarí pokoriť hodnotenie 8 bodov, získa od nás 50 EUR.

B.T. Niromwell

B.T. Niromwell
Má rada: dobrú literatúru, dobré béčka, knihy, filmy, rýpanie do začínajúcich autorov. Nemá rada: zlú literatúru, ľudí, čo používajú slovo "moc" ako príslovku

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

draculin
Heeej, to na to vsetci kaslu? :) Blahozelam! Sice som v komentaroch statocne ofrflal, ale cest si zasluzia vsetci, co sa dokopali k tomu, ze dali dohromady zopar zmysluplnych pismeniek.
19.07.2020

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB