Dokážu nepriatelia spolupracovať?

To zistíte, keď vezmete do ruky novinku od CooBoo Holubica a had.
Ella
Podporte scifi.sk
Holubica a had - Obálka - česká obálka
Holubica a had - Obálka - česká obálka / Zdroj Disclaimer
Romantických fantasy kníh pre mladých, v ktorých autori vytvorili ľúbostnú zápletku na štýl Rómea a Júlie sme tu mali už kopec. Či už si spomeniete na Drakie od Sophie Jordanovej, Serafínu od Rachel Hartmanovej alebo hocijakú inú, ktorá vám prešla rukami. V čom je teda Holubica a had od Shelby Mahurinovej iná? V niečom určite, inak by nedosiahla na GoodReads úctyhodné hodnotenie 4,2 z 5. Čitatelia na príbehu oceňujú najmä to, že je vystavaný na dobre premyslenej zápletke a prevedú vás ním uveriteľné a dopodrobna prepracované postavy, ktoré si jednoducho musíte zamilovať.
Louisa le Blancová pred rokmi ušla od všetkého, čo poznala, a skryla sa v uliciach Cesarine. Odvrhla svoju mágiu a začala prežívať len vďaka tomu, čo sa jej podarilo ukradnúť. Čarodejnice ako Lou tu totiž ľudia lovia. Boja sa ich. A upaľujú ich.
Reid Diggory zasvätil svoju dušu cirkvi ako lovec a celý život žil podľa jediného prikázania: nenecháš čarodejnicu nažive. Jeho cesta sa s Louisinou nikdy nemala skrížiť, ale zákerný úskok ho donúti k nemožnému spojeniu: sviatosti manželstva.
Vojna medzi čarodejnicami a cirkvou je prastará a Louisini najnebezpečnejší nepriatelia prinášajú osud horší než oheň. Dievčina nedokáže potlačiť svoje stále sa prehlbujúce city ani zmeniť podstatu svojho bytia – musí sa teda rozhodnúť.
A láska, tá z nás všetkých robí hlupákov.
Kniha vychádza v českom vydavateľstve CooBoo už 13.04.2020.

Ella

Ella
Milovníčka fantasy, sci-fi a všetkého normálne nenormálneho :)

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB