Predurčený - ukážka

Alex Verus patrí medzi tých pár mágov, ktorí vidia možné budúcnosti. Ani to mu však nepomôže, keď dostane ponuku hneď od niekoľkých skupín. Urban fantasy v štýle Harryho Dresdena či Attica O'Sullivana.
cyberstorm
Podporte scifi.sk
Predurčený. Obálka prvého českého vydania (Fantom Print, 2020)
Predurčený. Obálka prvého českého vydania (Fantom Print, 2020) / Zdroj Disclaimer
Alex Verus je nadaný veštec, ktorý si v minulosti prešiel peklom a dnes sa od zvyšku londýnskych mágov radšej drží čo najďalej. Lenže keď sa jeho najlepšia kamarátka Luna zapletie do problémov, Alex ju nedokáže nechať na holičkách.
Po období relatívneho pokoja tak zrazu pre Alexa nastávajú nebezpečné časy. Jeho služby vyžadujú hneď dve strany, ktoré po ňom obe chcú, aby im pomohol odomknúť záhadnú a mocnú relikviu. Ani jednu stranu pritom príliš nezaujíma, ako dôrazné prostriedky budú musieť použiť, aby Alexa k spolupráci donútili.
Alex má našťastie sám po ruke pár spojencov, o ktoré sa môže oprieť. Bude totiž potrebovať každú pomocnú ruku, či má mať nádej prežiť. Ani v najťažších okamihoch však nestráca svoj osobitý pohľad na svet a schopnosť žartovať. Benedict Jacka ponúka akčné a humornú urban fantasy z Londýna, ako ho väčšina ľudí nepozná. A verte, že do pokojného má toto mesto ďaleko.
Benedict Jacka
Benedict Jacka / Zdroj Disclaimer
Benedict Jacka je britský fantasy spisovateľ. Narodil sa v Anglicku a navštevoval školu City of London. Neskôr vyštudoval Cambridge University, kde ukončil bakalárske štúdium filozofie a stretol sa so svojím editorom Sophie Hicks z Ed Victor Ltd. Úspech dosiahol najmä vďaka svojej urban fantasy sérii Alex Verus o mágovi s nevšedným darom vidieť možné budúcnosti, ktorej prvý diel Fated vyšiel v 2012.
Kniha vychádza vo vydavateľstve Fantom Print.
Vydavateľstvo Fantom Print.
Vydavateľstvo Fantom Print. Disclaimer

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB