Vyhodnotenie výzvy Fantastická poviedka

My už poznáme víťaza! Gratulujeme! Tipli ste si správne?
B.T. Niromwell
Podporte scifi.sk
Sme na vás hrdí. Úplne tak v duchu amerických filmov. Sme hrdí na autorov, čo píšu a posielajú nám poviedky, na tých z vás, čo ich bodujú a hodnotia a hlavne na tých, ktorí dávajú autorom cennú spätnú väzbu a udržiavajú diskusiu na úrovni.
Tak aby sme to zbytočne nenaťahovali, umiestnenie poviedok jesenného kola našej výzvy je nasledovné:
Áno, znamená to, že sme prekonali magickú hranicu 8 bodov! Víťazom tohto kola a 100 EUR ako odmenu získava Magda Medvecká!
SRDEČNE GRATULUJEME!
Zároveň pripomíname, že už teraz až do konca roka prijímame poviedky do nového kola, kde znova hráme o odmenu 50 EUR. Pravidlá nájdete tu.
=====================================================
Poradie súťažných poviedok bolo určené na základe priemerného bodovania ku dňu 15.11.2019, a teda sa pri daných poviedkach môže v budúcnosti ukazovať iný počet bodov, keďže hodnotenie poviedok bude možné aj po vyhodnotení.

B.T. Niromwell

B.T. Niromwell
Má rada: dobrú literatúru, dobré béčka, knihy, filmy, rýpanie do začínajúcich autorov. Nemá rada: zlú literatúru, ľudí, čo používajú slovo "moc" ako príslovku

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Magda Medvecká
Wau, ďakujem! Ale bolo to naozaj tesne. :)
16.11.2019
Aleš Horváth
Víťazke blahoželám a gratulujem k výhre.
Niromwell, práve spätná väzba bol môj najväčší dôvod, prečo som sa na zúčastnil súťaže. A v tomto som najviac sklamaný, že okrem mňa tých väzieb - učím sa aj na komentároch k iným dielam - bolo málo. Vážim si aj tú jedinú reakciu, ktorú som dostal, no myslím si že by malo platiť v komentároch "zub za zub", teda opätovať komentár.
17.11.2019
Milan "Miňo" Tichý
Bohužiaľ, toto je problém nie len Fantastickej poviedky, ale aj Poviedok na počkanie...proste ľuďia skôr píšu ako čítajú...a ešte menej hodnotia pritom sami čakajú kým ich niekto ohodotí, taký paradox...
17.11.2019
Alexander Schneider
Musím priznať, že som nemal priestor čítať ani hodnotiť túto sadu poviedok, ale určite si ich prejdem a následne napíšem aj spätné väzby, lebo som veľmi happy, že ľudia ich vyhľadávajú, aby sa zlepšili. ;)
18.11.2019
Magda Medvecká
Ja som tiež chcela komentovať až po skončení súťaže, resp. keď sa mi podarí premyslieť si kritiku lepšie, nech to nie je len "to sa mi ne/páči". Ale ako čítam, už je dosť neskoro, lebo vlastne väčšina vecí je už napísaná, takže sa nemám čím pripojiť, ak sa nechcem opakovať. Budem sa snažiť komentovať poctivejšie :)
Čo sa týka PNP, tam mám trochu dilemu. Je to predsa len poviedka napísaná za hodinu, je jasné, že tam budú nejaké gramatické/logické chyby, ale občas mám pocit, že si vyčítame niečo, čo by sa ľahko odstránilo pri 2.-3. čítaní, ale v tej rýchlosti si to proste nevšimneš. A neviem, či to brať len ako také upozornenie "na toto si dávaj pozor, keď budeš poviedku opravovať" alebo ako reálnu kritiku dokončenej poviedky, lebo občas sa zdá, že niektorí ľudia to myslia naozaj vážne a neberú ohľad na ten krátky čas (a možno som tým vinná aj ja sama, čiže taká pripomienka aj pre mňa :) )
20.11.2019

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB