Idris Elba nahradí Willa Smitha v The Suicide Squad

Filmový Deadshot dostane novú tvár.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Idris Elba vymení Marvel za DC. Herec, ktorý si v minulosti zahral Heimdala vo filmoch zo série „Thor“ údajne rokuje o výmene Willa Smitha, ktorý v prvom filme stvárnil Deadshota. Film zrežíruje James Gunn, ktorý sa postará aj o scenár. Ten by mal Suicide Squad skôr rebootovať ako priamo nadviazať na prvú časť. Minulý týždeň sme sa dozvedeli, že Will Smith od projektu odstúpil, pretože bol zaneprázdnený nakrúcaním iných filmov. Mnohí predpokladali že preto Deadshota v pokračovaní neuvidíme. Teraz už však vieme, ako to bude.
Elba sa v piatok stretol s Gunnom a ich stretnutie údajne vyšlo tak dobre, že sa rokovania začali prakticky okamžite. Elba mal byť prvou voľbou Gunna ale aj štúdia.
Gunn plánuje v sequeli využiť nové postavy, ktoré sa v prvom dieli neocitli, no v komiksoch sa už dlhé roky pravidelne objavujú. Z pôvodnej zostavy by sme sa mali dočkať Deadshota, Harley Quinn (Margot Robbie) a Ricka Flagga (Joel Kinnaman). Podľa niektorých zdrojov sa však Rick Flagg v Gunnovom scenári nenachádza.
Jednotka samovrahov - Idris Elba ako nový Deadshot?
Jednotka samovrahov - Idris Elba ako nový Deadshot? / Zdroj Disclaimer
Návrat Deadshota a Harley Quinn je určite výborným krokom, keďže Smith bol najväčšou hviezdou filmu a Harley doslova zažiarila, získala si fanúšikov, predala obrovské množstvo merchu a inšpirovala mnoho halloweenských kostýmov. Ak však máme byť úprimní, postava Deadshota nezožala práve najväčší úspech, a ak by sa v sequeli neobjavil, nebola by to možno až taká veľká strata.
Tí, čo videli Avengers: Infinity War, vedia, ako dopadol Heimdal, ale Elba ešte predtým vyjadril nespokojnosť s touto postavou a so svojím účinkovaním vo filmoch od Marvelu.
Najbližšie sa Elba objaví na plátnach 2. augusta, a to v spinoffe série Rýchlo a Zbesilo s názvom „Hobbs & Shaw“, kde si zahrá záporáka Brixtona. Jeho meno sa tiež spája s filmovou adaptáciou muzikálu Cats.
Produkcia Suicide Squad by sa mala začať už čoskoro a do kín by mal film doraziť 6. augusta 2021.

Matúš Lukáč

Matúš Lukáč
.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB