Daredevil po troch sériách končí!

Netflix je pripravený dať zbohom Mattovi Murdochovi.
Filmová história scifi
Streamovacia služba mnohých fanúšikov nepríjemne prekvapila, pretože plánuje ukončiť seriál Daredevil už po tretej sérii. Tretia séria tejto superhrdinovskej akčnej drámy pritom vyšla len v októbri.
Daredevil - Daredevil končí!
Daredevil - Daredevil končí! / Zdroj Disclaimer
Ďalší zo seriálov univerza Defenders od Netflixu tak padol za obeť. Seriál produkovali spoločnosti Marvel Television a ABC Studios a jeho zrušenie prišlo len krátko po tom, ako boli zrušené aj seriály Luke Cage a Iron Fist, ktoré nadväzujú na rovnakú dejovú líniu ako Daredevil.
„Daredevil od Marvelu sa na Netflix v štvrtej šérii nevráti. Sme nesmierne hrdí na najnovšiu a zároveň poslednú sériu tohto seriálu, a aj keď nám je ľúto fanúšikov, myslíme, že je najlepšie ukončiť túto kapitolu v najlepšom,“ uviedol hovorca vo vyhlásení. „Sme vďační tvorcovi seriálu Erikovi Olesonovi, scenáristom, úžasnému štábu a fantastickým hercom vrátane Charlieho Coxa, čiže samotného Daredevila, a sme vďační fanúšikom, ktorí seriál po celé roky podporovali. Seriál sa síce na Netflixe skončil, ale tri existujúce série zostanú počas nasledujúcich rokov aj naďalej prístupné, zatiaľ čo postava Daredevila sa objaví v ďalších projektoch pre Marvel.“
Netflix má teda už len dva zostávajúce hrané marvelovské seriály z rodiny Defenders, a to Jessica Jones a The Punisher. Za ukončením seriálu je príprava novej streamovacej služby od spoločnosti Disney, ktorá začala odkupovať práva na filmové a televízne projekty predtým licencované Netflixu.

Ivana Kráľová

Ivana Kráľová
Som fanúšička filmov, seriálov a kníh rôznych žánrov a tiež popkultúry.

Súvisiace objekty SFDB

(2015)

Daredevil

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2015)

Daredevil