Štúdio Laika pripravuje ďalší očarujúci animák Missing Link

Pozrite si ukážku nového animovaného filmu od štúdia, ktoré sfilmovalo Gaimanovu Koralínu
Filmová história scifi
Missing Link - Plagát
Missing Link - Plagát / Zdroj Disclaimer
Spoločnosť Laika vydala prvý trailer na pripravovaný animovaný film The Missing Link, ktorý vytvorili technikou stop-motion, a zdá sa, že sa dočkáme očarujúcej dobrodružnej komédie.
Dej filmu sa sústreďuje na postavu pána Linka, chlpaté, skoro dva a pol metra vysoké a 286 kg vážiace stvorenie, ktoré je zároveň zábavné a milé. „Pán Link, ktorý už má dosť svojho osamelého života na severozápade USA, sa spojí s nebojácnym prieskumníkom sirom Lionelom Frostom, aby ho sprevádzal na výprave do bájneho údolia Shangri-La, kde chce nájsť svojich dlho stratených príbuzných. Pridá sa k nim aj bádateľka Adelina Fortnightová a počas ciest do ďalekých kútov sveta zažije odvážna trojica prieskumníkov viac ako poriadnu dávku nebezpečenstva.
Štúdio Laika predtým vytvorilo filmy Koralína, Norman a duchovia a Kubo a kúzelný meč. Preto môžeme očakávať, že sa k týmto úspešným filmom zaradí aj Missing link. Obsadenie filmu tvoria Hugh Jackman, Zach Galifianakis, Zoe Saldana, Emma Thompson, Stephen Fry a ďalší.
Missing Link napísal a režíroval Chris Butler (Norman a duchovia) a do kín sa dostane v apríli budúceho roku. Podľa tvorcov film prekypuje humorom, má srdce a hlboký odkaz o prijímaní odlišností a hľadaní vlastného miesta vo svete.
Missing Link - Trailer - Missing Link Disclaimer
O čom film v skratke bude: Charizmatický sir Lionel Frost (Hugh Jackman) sa považuje za najlepšieho výskumníka mýtov a monštier na svete a aby to všetkým dokázal, vydáva sa pátrať po žijúcom pozostatku primitívneho pôvodu ľudstva – chýbajúcom článku (The Missing link). Pán Link (Zach Galifianakis), trochu bláznivý, ale prekvapivo bystrý, je posledným svojho druhu a cíti sa osamelo. Preto sa pripojí k sirovi Lionelovi na ceste okolo sveta, aby našli bájne údolie Shangri-La, kde by sa mali nachádzať jeho vzdialení príbuzní. Spolu so slobodomyseľnou bádateľkou Adelinou Fortnightovou (Zoe Saldana), ktorá vlastní jedinú známu mapu k ich cieľu, sa počas cesty stretnú s mnohými príkoriami a záporákmi túžiacimi zmariť ich misiu.

Ivana Kráľová

Ivana Kráľová
Som fanúšička filmov, seriálov a kníh rôznych žánrov a tiež popkultúry.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB