Úkážka animovaného seriálu Gen:Lock sa sústreďuje najmä na Davida Tennanta

David Tennant si v seriáli Gen: Lock zahrá úplne iný druh doktora.
Filmová história scifi
Pripravovaný animovaný seriál z dielne kanálu Rooster Teeth, inšpirovaný japonským žánrom mecha, nás vezme do ďalekej budúcnosti plnej robotov a akcie. V prvom dlhšom náhľade na tento seriál sa ale prekvapivo nedočkáme množstva mechanických vymožeností. Namiesto toho sa zoznámime s rovnako prekvapivým obsadením.
Kanál Rooster Teeth vypustil do sveta prvú scénu z Gen: Lock. Uvidíme v nej mecha odborníka doktora Wellera, ako stretáva nových kandidátov na svoj program pre pilotov. Dúfajú pri tom vo vznik novej éry mecha bojovníkov, ktorí by pomohli zúfalému ľudstvu v práve prebiehajúcej vojne. Špecifický hlas doktora Wellera so škótskym prízvukom patrí niekdajšiemu Doktorovi Who, Davidovi Tennantovi, ktorý tiež dabuje strýka Držgroša v novom spracovaní Káčerova.
Okrem Tennanta boli obsadení aj ďalší talentovaní a známi herci, ktorí prepožičajú postavám svoj hlas, napríklad Maisie Williamsová ako majsterka hackovania Cammie McCloud a Michael B. Jordan ako hlavný hrdina Julian Chase. Možno práve preto sa teraz ukážka zameriavala na predstavovanie postáv a ich hlasov, aby tvorcovia dali na známosť, kto na seriáli spolupracuje, a nalákali na tieto mená divákov. Nepochybne sa nám však časom pochvália aj nejakou tou akciou a robotmi.
Gen: Lock - Ukážka - Ukážka z nového animáku Gen: Lock Disclaimer
Premiéra seriálu Gen: Lock na Rooster Teeth je naplánovaná na 26. januára 2019.

Ivana Kráľová

Ivana Kráľová
Som fanúšička filmov, seriálov a kníh rôznych žánrov a tiež popkultúry.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB