Deadpool súčasťou filmového X-Men universa

Ako to bude s novým filmovým Deadpoolom?
Filmová história scifi
Jednou z vecí, ktoré neboli jasné keď Fox potvrdil samostaný film pre Deadpoola bolo, či bude súčasťou univerza X-Menov. Zdalo sa, že to bude film fungujúci samostatne. Scenárista a producent X-Men: Apocalypse Simoin Kinberg však hovorí opak.
"Existuje celkový plán ohľadom X-Menov a Deadpool doňho zapadá. Takže áno, je čiastočne súčasťou celkovej línie odohrávajúcej sa v týchto filmoch, čiastočne inšpirovaný komiksom ako aj celkovou koncepciou Marvel filmov prepojených do jedného väčšieho celku, aj keď fungujú dobre aj samostatne."
Bude zaujímavé sledovať, ako film zapadne medzi ostatné X-Men filmy, hlavne po tom, čo štúdio totálne zničilo postavu Deadpoola vo filme X-Men Origins: Wolverine. Originálny scénár pre Deadpoola je vyčlenený z universa X-Menov a dokonca si robí srandu z filmu X-Men Origins: Wolverine. Režisérom bude Tim Miller, a očakáva sa že Ryan Reynolds si zopakuje po ôsmich rokoch hlavnú úlohu. Snáď sa dočkáme aj búrania "štvrtej steny", bez toho by to totiž nebolo ono. Premiéra je naplánovaná na 2.2.2016

Dávid Novotný

Dávid Novotný

Súvisiace objekty SFDB

(2016)

Deadpool

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2016)

Deadpool